18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

ÇGD'de genel kurul heyecanı

Çağdaş Gazeteciler Derneği Karabük Şubesinin 1. Olağan Genel Kurulu düzenlendi.

Genel Kurulda derneğin kurucularından mevcut başkan Mustafa Yanık güven tazeledi. Mustafa Yanık'ın açılış konuşmasıyla başlayan Genel Kurulda Divan Başkanlığına ÇGD Genel Başkan Yardımcısı Tarık Hatipoğlu seçilirken Divan üyeliklerine de Nazan Yılmaz ve Melike Ayan seçildiler. Divan Başkanı Tarık Hatipoğlu'nun gündemi okumasının ardından ise saygı duruşunda bulunuldu.

Mustafa Yanık yaklaşık 5,5 ay önce kurulan ÇGD Karabük Şubesinin bugüne kadarki çalışmalarını içeren faaliyet raporunu okudu. Faaliyet raporu ve ardından bütçe ile denetim kurulunun raporlarının da okunup onaylanmasının ardından yönetim, denetim ve onur kurullarının seçimine geçildi.

Çağdaş Gazeteciler Derneğinin 1. Olağan Genel Kuruluna tek liste ile girilirken açık oylama ile yapılan seçimlerde Dernek Başkanı Mustafa Yanık güven tazeledi. Yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu; Osman Çetinkaya, Zafer Acar, Ali Aşar, Sadullah Ulusoy, Hakkı Bilgücü ve Fahri Elieyioğlu. Denetim kurulu üyeleri, Halim Kaya, Cengiz Topuz, Kübra Arslan onur kurulu üyeleri ise Necati Karaoğlu, Mehmet Çetinkaya ve Remzi Tüfekçi'den oluştu.

Dernek organlarının seçiminin ardından ise Genel Merkez Genel Kurul delege seçimleri yapıldı. Her 5 üye için bir delege seçildi ve delegeler şu isimlerden oluştu:
Remzi Tüfekçi, Mücahit Toprak, Osman Çetinkaya, Hakkı Bilgücü, Ali Aşar, Nazan Yılmaz, Ali Özkan ve Aygün Arslan.

Seçimlerin tamamlanmasının ardından ise yeniden başkanlık görevine gelen Mustafa Yanık, yaptığı konuşmasında, ÇGD Karabük Şubesinin kuruluşunda ve diğer çalışmalarında emeği geçen, başta kurucu üyeler ve geçici yönetim kurulu üyeleri olmak üzere tüm üyelere teşekkürlerini sundu ve yeni yönetimine de başarılar diledi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 12:41:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?