18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

CHP Karabük'te seçim startını verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük'te seçim startını verdi.


29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden belediye başkanı adayı olan Karabük, Safranbolu, Yenice, Eskipazar, Eflani ve Ovacık Belediye Başkan adayları sabah kahvaltısında buluşarak seçim startı verildi.


Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Teşkilatı tarafından Öğretmenevinde düzenlenen sabah kahvaltısına CHP Karabük Belediye Başkan adayı Enver Tümen, Safranbolu Belediye Başkan adayı Mustafa Eren, Ovacık Belediye Başkan adayı Hidayet Kasımoğlu, Eflani Belediye Başkan adayı Nazım Nazmi Cebecigil, Eskipazar Halil Mermer ve Yenice Belediye Başkanı Mustafa Akay'ın yanı sıra il ve ilçe başkanları ile CHP'li yöneticiler katıldılar.


Karabük'te seçim startını başlattıklarını söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ, "29 Mart yerel seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi tüm ülkede olduğu gibi Karabükümüz'de de seçimlerde iddialıdır. 30 Mart sabahı herkes görecektir ki Karabükümüz'de aydınlık günleri Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını Belediye Başkan adaylarımız belediye başkanlıkları koltuğuna oturduğunda hep beraber göreceğiz. Bizler emeklilerin sorunlarını çözmek için geliyoruz. İşsizlerimizin sorunların çözmek için geliyoruz. Tepeden tırnağa Karabük'ün tüm ilçelerinin sorunlarını çözmek için geliyoruz. Bizler, laf üretmiyoruz iş üretiyoruz. İş üreten belediye başkan adaylarımız burada" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 18:04:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?