18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

CHP Karabük'te teşkilat bayramlaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük İl Teşkilatı tarafından düzenlenen programla partililer bayramlaştı.


Parti il binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına CHP İl Başkanı Bayram Karadağ'ın yanı sıra, Yenice Belediye Başkanı Mustafa Akay ve ilçe teşkilat başkanları ile şok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşmada bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Bayram Karadağ, bayramların önemine değinerek, CHP Karabük teşkilatı'nın yerel seçimlere büyük coşku içinde hazırlandığını söyledi. Karadağ, "Bayramlar yaraların sarılması, acıların dindirilmesi demek bizim için. Fakat ülkemizde ortaya çıkan ekonomik kriz nedeniyle kapanan iş yerlerine Karabük'te çok sayıda işyerleri kapanırken, binlerce işsiz ordusu meydana gelmekte.

Her türlü olasılıklara rağmen gelecek bayramlara acılardan, üzüntülerden, sorunlardan, sıkıntılardan uzak kutlayabilmek hepimizin ortak dileğidir. O zaman bayramlar adına yakışır bir şekilde kutlanmış olur. Cumhuriyet Halk Partisi bugünkü bayram coşkusuyla önce yerelde sonra, genelde seçimlere hazır olduğunu bir kez daha gösterdi" dedi.
Konuşmaların ardından CHP İl Başkanı Bayram Karadağ ve CHP'li Yenice Belediye Başkanı Mustafa Akay partililerle tek tek bayramlaştı.

İha
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2008 Perşembe 15:44:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?