18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

CHP'den birlik yemeği

CHP'DEN BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİ

CHP Safranbolu İlçe Başkanı Mustafa Eren partisi tarafından düzenlenen birlik, beraberlik, dayanışma ve iktidara yürüyüş yemeğinde konuşma yaptığı sırada mikrofonun azizliğine uğradı. Konuşmasının başında pili biten kablosuz mikrofonun azizliğine uğrayan Eren, "Kusura bakmayın mikrofonunda iktidar gibi pili bitmiş o nedenden dolayı özür diliyorum" dedi.

Safranbolu Moda düğün salonunda birlik, beraberlik, dayanışma ve iktidar yürüyüş yemeğine İl Başkanı Erdoğan Dinçel, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Ataşcan, bazı ilçelerin başkanları ve yöneticileri ile çok sayıda parti üyeleri katıldı. Safranbolu CHP İlçe Başkanı ve yönetiminin göreve gelişlerinin 60. gününde düzenlenen birlik, beraberlik, dayanışma ve iktidara yürüyüş yemeğinde CHP Safranbolu İlçe Başkanı Mustafa Eren partililere hitaben konuşma yaptı. 60 günlük görev süresi boyunca çok şey yaptıklarını söyleme şanslarının olmadığını ifade eden Mustafa Eren, hiç bir şey yapılmadığını ileri sürmenin de haksızlık olacağını belirterek, "Ben ve arkadaşlarım ile siz inananlar önce kapımızın önünü temizleyeceğiz, sonra CHP'yi Safranbolu'da iktidar yapacağız, bu bizim iddiamızdır. Bizi göreve talip olurken de şunu söyledik, biz iddia adamıyız dedik, bütün gemileri yaktık, köprüleri attık CHP'yi iktidara taşıyacağız dedik, bunda kararlıyız. Bu gücümüzü inancımızı da sizlerden alıyoruz. Ülkenin içerisinde bulunduğu durumu anlatmaya gerek yok hepimiz yaşıyoruz, hepimiz çekmiş olduğumuz çilenin farkındayız, emekli arkadaşlarımız belirli zorlukları yaşıyorlar, İşsiz arkadaşlarımızın sayı her geçen artıyor, resmi rakamlara göre Karabük'te işsiz sayısı 22 bin kişi ve bu ilde yaşayanların büyük çoğunluğu da emekli. Esnaf arkadaşlarımızın durumu ortada zaten, Karabük'te üçüncü icra dairesi açılıyor, ama bunun ne anlama geldiğini bizi yönetenlere, bizi temsil edenlere hiç kimse sormuyor. Karabük'te ki sivil toplum örgütleri adeta kanarya severler derneği yada civciv sevenler derneği olmuş. Emeklinin hakkını savunan yok, esnafın hakkını savunan yok, işsizin hakkını savunan yok, her zaman söylediğim gibi protokol olduğu zaman protokollerde boy gösterecekler, konserler katılacaklar ama temsil ettiği kesimin hakkını hukukunu korumak adına hiçbir şey yapmayacaklar. Biz ne diyoruz haksız yere zapt edilmiş kaleleri de yıkıcağız, satılmış kalemleri de yıkıcağız" dedi.

Mustafa Eren'in konuşmasının ardından parti çalışmalarına uzun yıllar emek veren ve sosyal demokratlıktan taviz vermeyen yaşları 70'in üzerinde olan partililere ve eski yöneticilere gecenin anısına genç partililer tarafından plaketler verildi.

CHP'DEN BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2010 Cumartesi 19:16:02
Güncelleme :17 Nisan 2010 Cumartesi 23:05:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?