22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

Cinnet geçirdi, oğlunu öldürdü!

CİNNET GETİREN BABA, 3 YAŞINDAKİ OĞLUNU ÖLDÜRDÜ

Karabük'ün Yenice ilçesinde cinnet getiren bir şahıs, 3 yaşındaki oğlunu öldürdükten sonra eşini de komaya soktu. Eşinin öldüğünü sanan şahıs, kendisini de ağaca asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, olay Yenice Zonguldak karayolu Kabalaklı mevkiinde yolun 30 metre aşağısında ormanlık alanda meydana geldi.

Olay ise Bartın'ın Kozcağız ilçesinde balık avlamaya gelen Ziya Özmen isimli vatandaşın fark etmesiyle ortaya çıktı. Görgü tanığı Ziya Özmen, Bartın'dan sabah saatlerinde bölgeye balık avlamaya geldiğini söyleyerek, "Sabah saat 10 gibi buraya geldi. Arabamı park ettikten sonra çalılıkların arasında bir araç olduğunu gördüm. Araca doğru gittiğimde yüzü morarmış bir çocuk ile

bir kadın gördüm. Daha sonra çevreye baktığımda ise şahsın da ağaca asılı olduğunu gördüm. Hemen yola çıkarak 156 Jandarma'ya haber verdim. Onlar da kısa sürede buraya gelerek incelemelere başladılar" dedi.

BARIŞMAK İÇİN ÇAĞIRDI

M.M (38) kendisine ait 67 YA 641 plakalı aracıyla boşandığı eşi H.B (34) ile konuşmak için 3 yaşındaki oğlu S.M'yi de yanına alarak Gökçebey ilçesinden Yenice istikametine geldi. Mart ayında kendisinden boşanan ve İstanbul'da babasının yanında kalan eşiyle yeniden barışmak isteyen M.M, araç içerisinde eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle sinir krizi geçiren öfkeli koca, önce eşini öldüresiye dövdü. Aldığı darbeler sonucu baygınlık geçiren H.B.'nin öldüğünü sanan M.M, bu sefer 3 yaşındaki

oğlunu da öldürdü. M.M, daha sonra aracın bagajında bulunan ipi ağaca bağlayıp kendini asarak intihar etti.

4 EKİM'DE KAYIP İHBARI VERMİŞ

Diğer yandan, Jandarma ekipleri araç plakası ve şahsın isminden yola çıkarak M.M'nin Gökçebey ilçesine bağlı Çukarca köyü nüfusuna kayıtlı olduğunu öğrendi. M.M'nin GBT sorgulaması sırasında babası E.M'nin Gökçebey ilçe Jandarma Komutanlığı'nda başvurusu olduğunu öğrendi. Baba M.M, 4 Ekim'de Jandarmaya giderek oğlundan haber alamadığını ve kayıp olduğunu bildirdiği dün de ilçe Cumhuriyet Savcılığı'na başvuru yaptığı öğrenildi.

Yaşanan olay sonrası Karabük İl Jandarma Komutanlığı ile Yenice İlçe Jandarma Komutanlığı ve Yenice Cumhuriyet Başsavcılığı geniş çaplı soruşturma başlattı. Öte yandan, M.M ve 3 yaşındaki oğlu S.M'nin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Yenice Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayda yaralı olarak kurtarılan H.B. ise Karabük Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

CİNNET GETİREN BABA, 3 YAŞINDAKİ OĞLUNU ÖLDÜRDÜ
CİNNET GETİREN BABA, 3 YAŞINDAKİ OĞLUNU ÖLDÜRDÜ
CİNNET GETİREN BABA, 3 YAŞINDAKİ OĞLUNU ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2010 Cuma 16:20:01
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 17:00:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?