18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Civil'den yolsuzluk iddialarına yalanlama

Karabük Belediyesi Hal Müdürü Bülent Civil, hakkında ortaya atılan iddiaları, bir basın toplantısı düzenleyerek yalanladı. Yanlış bir iş yapmadığını belirten Civil, bu iddiaların hesabının ise mahkemede sorulacağını söyledi. 

Karabük Belediyesi Hal Müdürü Bülent Civil, yerel bir televizyon kanalında yapılan haberlerde, hakkında ortaya atılan 'yolsuzluk ve talan' iddialarına, düzenlediği bir basın toplantısıyla cevap verdi. Bugüne kadar yanlış bir işe bulaşmadığını belirten Civil, 27 aydır gece gündüz üreticilerin ve tüketicilerin yararı için çalıştığını kaydetti. 

Yapılan yayınlarda kendilerine çete ve haraç suçlaması yapıldığını söyleyen Civil, "Kestiğimiz cezalardan alınan paralardan 150 bin YTL cebimize attığımız söyleniyor. 27 aylık dönemde 38 bin YTL ceza kesildi ve bunun bir bölümü de personelimize ödül olarak verildi. Geçen süreçte Belediye kasasına net 631 bin 115 YTL para girdi" dedi. 

Yayınlarda yapılan suçlamalardan sonra Belediye Başkanı Hüseyin Erer'in kendileri hakkında soruşturma başlattığını hatırlatan Civil, suçlu bulunduğu takdirde görevi bırakacağını söyledi. Karabük halkına ucuz ve kaliteli mal sunmak için çalıştıklarını vurgulayan Civil, "Soruşturma sonuçlandıktan sonra suçlamalarda bulunan kişi ve yayın yapan kuruluş hakkında yasal işlem başlatacağım" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2006 Çarşamba 19:27:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
turgay narinoğlu IP: 78.187.23.xxx Tarih : 12.10.2011 12:58:14

böyle yolsuzluk ya vardır yada yoktur?