18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Dostluk kupası sahibini buldu

DOSTLUK KUPASI SAHİBİNİ BULDU

5. Ali İrfan Büyükbaş’ı Anma ve Dostluk Kupası Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda dün oynanan final karşılaşmasında Belediye Fen İşleri Milli Eğitim Müdürlüğünü 4–0 yenerek Şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

5. Ali İrfan Büyükbaş’ı Anma ve Dostluk Kupası Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası karşılaşmaları sona erdi. Yenişehir halı sahada oynana final karşılaşmasında Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Milli Eğitim Müdürlüğünü 4-0 yenerek şampiyonluğunu ilan eden takım oldu. Belediye Fen İşleri kupasını Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Pehlivan Baylan’ın elinden aldı. Havai fişeklerin renk kattığı gecede final karşılaşması öncesi Belediye İş Sendikası ile Ticaret Odası arasında oynanan 3.’lük maçı karşılaşmasında Ticaret Odası Belediye İş Sendikası’nı 2-1 yenerek 3.’lüğü elde eden takım oldu. Ardından turnuva da oynan özel karşılaşmada Merhum Ali İrfan Büyükbaş ile Belediyespor’da top koşturan takım arkadaşlarından oluşturulan karma takımlar arasında yarım saatlik özel bir maç düzenlendi. Ardından ise Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Milli Eğitim Müdürlüğü final karşılaşması oynandı. Karşılaşmaya başta Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili başta olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcıları Demiray Yüce, Ezgi Töre Gündüz, Metin Başkaya, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Pehlivan Baylan, Kurum Amirleri ve Daire amirlerinin yanı sıra çok sayıda taraftar katıldı. Kupa töreni öncesi bir konuşma yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, düzenlenen turnuvada 20 takım arasından oynana karşılaşmalardan Belediye Fen İşleri Müdürlüğünün kupayı almasından son derece mutlu olduklarını ifade ederek, “Belediye personelimiz merhum Ali İrfan Büyükbaş’ın anısına düzenlenen bu turnuva merhum Ali İrfan Büyükbaş’ı bize hatırlattığı gibi ayrıca Karabük’te dostluk ve kardeşliği bir arada yaşatmanın ayrı bir mutluluğunu veriyor. En önemlisi de katılan 20 takım arasında oynanan karşılaşmalarda Belediye Fen İşleri Müdürlüğümüzün kupayı alması bizim için farklı bir mutluluk. İnşallah önümüzdeki seneler de geleneksel hale getirilen bu turnuvanın devamı olacak” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 5. Ali İrfan Büyükbaş’ı Anma ve Dostluk Kupası Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’ndan 1.’lik kupasını Belediye Fen İşleri, 2.’lik Kupasını Milli Eğitim, 3.’lük kupasını Ticaret Sanayi Odası alırken, En Centilmen Takım Ödülünü ise, Defterdarlık ve Belediye Meclis Üyeleri aldı. Kupa töreninde ayrıca en çok gol atan futbolcu unvanını elinde bulunduran Belediye Fen İşleri futbolcularından Bülent Kapanşahin gol kralı kupası ile ödüllendirildi.

Ayrıca turnuvaya katılan bütün takımlar teşekkür belgesi verildi. Kupa töreni atılan havai fişek gösterisi ile son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 15:44:05
Güncelleme :8 Temmuz 2010 Perşembe 15:49:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?