21
Mayıs
2024
Salı
KARABÜK

DP Karabük'te sancılı dönem

Demokrat Parti Karabük İl Başkanı Osman Natıroğlu, Karabük Belediye Başkan Adayı olarak Dursun Altıparmak'ı aday olarak göstermekten çok üzgün olduklarını söyledi.

adayı olarak göstermekten kendi adına çok üzgün olduğunu da söyledi.
DEmokrat Parti Karabük İl Başkanı Osman Natıroğlu, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, 2008 yılından itibaren yaptığı çalışmaları anlattı.

Seçimler öncesinde Karabük Belediye Başkanlığına aday olarak gösterdikleri Dursun Altıparmak'ın adaylık sürecini ve partiyle yaşadığı sorunları kamuoyuna açıkladı. Dursun Altıparmak'ın hazırlamış olduğu meclis üyesi listesine karışmadıklarını söyleyen Natıoğlu, "Biz gösterdiğimiz müspet ve iyi niyetlere rağmen Dursun Altıparmak'ı seçimden sonra partimizde göremez olduk. Kendisini telefona aradık ve uğrayacağını söyledi. Hatta o görüşmemizde, 'her parti bir basın toplantısı düzenliyor' diyerek biz Altıparmak'ın müsait olduğu gün için teşekkür yemeği organize etmeye başladık. Biz bu kadariyi niyetli hareket ederken, bu kadar bağrımıza bu arkadaşı basmış iken aynı gece ev ev gezilerek, istifa dilekçeleri alınıyor. Böyle bir istifa operasyonunu düzenlemiş olması doğrusu beni fevkalade incitmiştir" dedi.

Dursun Altıparmak'ı belediye başkanı adayı olarak göstermekten üzgün olduğunu söyleyen Natıroğlu, "Bazı düşüncelerin hiçbir zaman başarıya ulaşacağına inanmıyorum kendim adına da böyle bir adayı belediye başkanı adayı olarak göstermekten üzgünüm. Çünkü deneyimim olsa idi aynı şeyi yapmazdım ve o fırsatı da vermezdim. Hakkında çok olumsuzluklar duydum. Dursun Altıparmak ismi bana yabancı değildi ama yaşamayınca anlamıyorsunuz. Bende bunu bizzat gördüm" diye konuştu

İha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 20:24:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?