18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Dursun Baş'tan Şahin'e ziyaret

Karabük'ün Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, beraberinde siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları başkanları, oda başkanları, dernek başkanları Kent konseyi başkanı, mahalle muhtarları ve vatandaşların katılımıyla TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


GÖREVİMİZ HİZMET
Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Demokrasinin en güzel yanı budur.Siz hemşehrilerimin hayır dualarını her zaman arkamda hissetmişimdir. Seçildikten hemen sonra böylesine bir heyetle buraya kadar gelmeniz bir inceliktir. Bu nedenle hepinize teşekkür ederim. Her makamı ben ve arkadaşlarım hizmet aracı olarak görürüz" dedi.


Ülkemize, insanımıza ve vatanımıza bulunduğu görev nedeniyle hizmet etmeye çalıştıklarını anlatan Şahin, şunları söyledi: "Meclis Başkanlığı son derece şerefli ve onurlu bir görev. Allah mahcup etmesin bu görevi laiki ile yerine getireceğiz bu görevi üstlenen kardeşiniz sizden biridir. Size de ayrıca sorumluluklarım var, çalışırken bu sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğim. Karabük'ün, ilçelerinin, beldelerinin, köylerinin hizmet bekleyen işleri var. Daha önceki dönemlerde de bunlar bana intikal etti.


Meclis Başkanı olarak tarafsız bir konumda olmakla birlikte hizmetin vatandaşın sorununu çözmekte tarafı olmaz, her sorunun çözümünde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya gayret ederiz. İlgili Bakan arkadaşlarımızı kuruluşlarımızı bu hizmetin yerine getirilmesi konusunda teşvik ederiz ricacı oluruz. Belediye Başkanımız seçildiğinden itibaren çok sık Ankara'da olmuştur taleplerini bize getirmiştir. Yerine getirdiklerimiz var ve şu ana kadar getiremediklerimizde var. İnşallah ilerleyen zamanlarda nasip
olur."


SİZİ DESTEKLİYORUZ
Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş ise konuşmasında, "Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Adaylığınızın açıklandığından itibaren biz Eskipazar halkıyla beraber sizleri yürekten destekliyor olmanın mutluluğunu yaşadık. Bizim bağrımızdan çıkan bir insanın Cumhuriyet kentinden Karabük'ümüzden ilk defa bir Meclis Başkanı seçilmesi bizi mutlu ve bahtiyar etmiştir" dedi.
Eskipazar heyeti, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'e gerçekleştirilen ziyaretin ardından Anıtkabir'i de ziyaret etti.

İha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2009 Cuma 14:35:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?