18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Eğitim kurumlarına 'beyaz bayrak'

Karabük'te, iki okula beyaz bayrak törenle verildi.
Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen "Beyaz Bayrak Projesi" kapsamında Soğuksu Şehit Adem Yavru İlköğretim Okulu ve Türk Eğitim Derneği (TED) Karabük Kolejine bayrakları törenle verildi.

Karabük Valisi Nurullah Çakır, kentte eğitim alanındaki başarının derinleştirilerek farklı yönleriyle devam etmesi dileğinde bulunarak, geleceğin milleti olmak, geleceğe damga vurmak sadece mevcut başarılarla yetinmekle olmaz.

Bu anlamda Karabük'ün güçlü Türkiye'ye, güçlü dünyaya, güçlü geleceğe destek vereceğini ifade etmek istiyorum. Yeni eğitim yılının geleceğe hazırlanan yavrularımız açısından başarılı geçmesini diliyorum. Tüm zorluklara rağmen geleceğimizi emanet ettiğimiz bu yavrularımızı yetiştiren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Eğitimden emeğini esirgemeyen toplumun tüm kesimlerine, öğrencilerimiz ve velilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.


Daha sonra Vali Nurullah Çakır, Soğuksu Şehit Adem Yavru İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Kabadayı ve TED Karabük Koleji Müdürü Kerim Barçın'a Beyaz Bayrak ve plaketlerini verdi.

İha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 18:29:49
Güncelleme :17 Eylül 2008 Çarşamba 22:43:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?