22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

Electro World mağaza açıyor

ELECTRO WORLD KARABÜK'TE MAĞAZA AÇIYOR

Electro World 17. mağazasını Karabük'te açıyor.

Karabük Kares Alışveriş Merkezinde, yarın saat 06.00'da gerçekleşecek olan açılışta Electro World, özel indirimler ve birbirinden avantajlı açılış fırsatları sunacak.

Electro World müşterilerine tüm mağazalarında sunduğu geniş ürün yelpazesi, fiyat avantajları ve servis standartlarını Karabük'te de sunmaya başlıyor.

Karabük Kares Alıveriş Merkezinde yarın saat 06:00'da gerçekleşecek olan açılışta Electro World ziyaretçilerine birbirinden özel indirimler sunarak, açılışı teknoloji şölenine dönüştürmeye hazırlanıyor.

Sektörde bir ilke imza atarak franchise operasyonuna başlayan, bu operasyonla yerel girişimcilerin gücünü uluslararası deneyim ile birleştirmeyi hedefleyen Electro World, 17. Electro World mağazasını franchise iş modeli ile Karabük'te açıyor. Electro World İş Geliştirme Müdürü Faruk Saruhan "17. mağazamızı Karabük'te hizmete açarak en bol çeşit, en iyi fiyat ve en iyi hizmeti Karabük halkına sunmaya geliyoruz. 70 yıllık tecrübemizin doruk noktasına Karabük'te çıkacağız. Karabük bir işçi kenti ve onlarında bize gereken ilgiyi göstereceğine inanıyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içersinde Elektro World olarak hedefimizi franchise olarak 50 toplam mağaza olarak 100'e ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2011 Çarşamba 18:04:05
Güncelleme :9 Şubat 2011 Çarşamba 18:14:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?