18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Eleştirilere sert tepki verdi

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, görevi devraldıkları günden bu yana hakkında, sürekli, sistemli ve art niyetli karalama kampanyalarının yürütüldüğünü ileri sürdü.


Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, 'hoşgörü ve uyum' politikazını, 'zafiyet'" olarak algılandığını belirterek, hakkında yürütülen karalama kampanyalarının dozajının arttırıldığını kaydetti. Başkan Aksoy, "İsteyen her basın mensubumuza da istediği zaman, istediği konuda bilgi vermek, açıklama yapmak, sorulara cevap vermek bizim öncelikli prensiplerimiz arasındadır. Safranbolu Belediyesi ile bu güne kadar bu yöntemi kullanarak bilgi talebinde bulunan arkadaşlarımız zaten durumun farkındadır ve bize hak vereceklerdir. Sapla samanı birbirinden ayırmak, değerli basınımızın iyi niyetli uyarıları ve yayınları ile art niyetli yaklaşımları karıştırmamak üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir konudur. Bir belediye başkanının icraatlarının ispatlanabilirlikten uzak, göreceli, manipüle edilebilir ve edilmiş bilgilerle eleştirilmesi, yaşanan acelecilik ve acemilik, düşülen gülünç durumu da gözler önüne sermektedir. Bizler tek tek iddialara cevap verip, itham sahipleriyle aynı seviyeye inmek niyetinde değiliz. Devenin boynu hikayesinde olduğu gibi düzgün satır bulamadığımız için yazıyı ve yazanı muhatap almayacağımızı açıkça ilan ediyoruz" dedi.


Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, ayrıca bir belediye başkanının yakınının cenazesine katılmak üzere kısa bir süreliğini makamında olmaması, bu sırada da randevusuz olarak ve son derece yararlı, iyi niyetli, telafi edilebilir bir ziyaretin vuku bulması, acımasız bir eleştiri saldırı için yeterli sebep olamayacağını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 22:08:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?