22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

Emniyet'te devir-teslim töreni

En son çıkan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile birlikte Düzce Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Karabük Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, Karabük'ten ayrıldı. 

5 yıl önce Karabük Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen ve görevi süresince Karabüklüler tarafından çok sevilen Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, kararnamenin Resmi Gazete'de yayınlanmasından sonra yerini Emniyet Müdürü Hulisi Çelik'e devretti. 

Emniyet Müdürlüğünde önünde yapılan uğurlama töreni öncesinde makam odasındaki devir-teslim töreninde Zekeriya Kahraman, yeni Emniyet Müdürü Hulisi Çelik'e görevinde başarılar diledi. 

Hulisi Çelik ise, devir aldığı bu görevi layıkıyla yapacaklarını, "Sizin bıraktığınız projeleri hızlandırarak hayata geçireceğiz" diyerek Kahraman'a başarılar diledi.
Yeni Emniyet Müdürü Hulisi Çelik, makamında bir araya geldiği Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerine, Karabük ile ilgili internet ve arkadaşlarından çok güzel bilgiler aldığını belirterek, "5 yıldır İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde bulundum. Buradaki arkadaşlarımızın hepsi tecrübeli. İşimiz asayiş, emniyet ve huzuru temin etmek. Karabük huzurlu bir kent ve bu huzuru devam ettireceğiz. Daha huzurlu nasıl olabiliriz ve başka bunun ötesinde neler yapabiliriz, bunları planlayacağız. 

İhtiyaç sahibi insan varsa, mağdur kim varsa elimiz oraya kadar uzanacak. Bunu hep birlikte yapacağız. Tüm kurum ve kuruluşlarla ve halkımızla el birliği içinde çalışacağız. Devletin birlik ve bütünlüğünü sağlamak için Türkiye'nin en ücra köşelerinde görev yapamaya hazırız" dedi. 

Karabük'e atanan Emniyet Müdürü Hulisi Çelik, evli ve 3 çocuk babası. Çelik, 2004 yılında 150 bin dolar rüşveti kabul etmeyip akaryakıt çetesini çökertmişti.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2008 Cuma 19:10:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?