18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

En acı uğurlama

Karabük'te, dün sabah meydana gelen trafik kazasında yaralanıp hastanede beyin ölümü gerçekleşen Muharrem Çınar (27) tedavi gördüğü Karabük Devlet Hastanesi'nde dün gece hayatını kaybetti.

Çelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Yaşar Çınar, büyük oğlu Muharrem Çınar'ı Isparta'da kısa dönem askerlik görevini yapması için teslim etmek üzere yola çıkmıştı. Yaşar Çınar, Cildikısık tüneli mevkiinde yolcu otobüsüne çarparak kaza geçirmişti. Kazada eşi Ayşe Aysel (48) ve Ahmet Kadir (25) hayatını kaybederken, askere gidecek olan oğlu Muharrem Çınar da ağır yaralı kaldırıldığı Karabük Devlet Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşmesine rağmen solunum cihazıyla hayata tutunmaya çalışıyordu.

Muharrem Çınar tedavi gördüğü hastanede dün gece hayatını kaydetti. 25 Ocak 2006'da Emel hanımla hayatını birleştiren Muharrem Çınar'ın eşinin hamile olduğu ve yakında doğum yapacağı bildirildi. Kazada ölen Ayşe Aysel ile çocukları Ahmet Kadir ve Muharrem Çınar bugün öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Arıcak köyünde toprağa verilecek.

Kazadan yaralı kurtulan Çelik -İş Sendikası Şube Başkanı Yaşar Çınar'ın hayati tehlikesi bulunmuyor.

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 11:06:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ramazanköklü IP: 88.229.25.xxx Tarih : 14.12.2007 20:13:01

öncelik başaknımız başı sağolsun alahım böyle biracıyı kimseye gösremesin.başkanımıza alahtan şifa kendine ve kederli aile yakınlarına sabırlar versin