22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARABÜK

En yüksek prim ödeyene plaket

EN YÜKSEK PRİM ÖDEYEN İŞVERENLERE PLAKETLERİ VERİLDİ

Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Karabük'te düzenlenen resepsiyonda 2009 yılı içerisinde en yüksek prim ödeyen 10 işverene plaketleri verildi.

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları çerçevesinde, Karabük Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nce Karabük Öğretmen Evi'nde bir resepsiyon verildi. Düzenlenen resepsiyona Vali Nurullah Çakır başta olmak üzere daire müdürleri, işverenler ve yarışmalarda dereceye giren öğrenciler katıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Öztekin resepsiyonda yaptığı konuşmada, Sosyal Güvenlik Haftası'nın bu yıl üçüncüsünün kutlandığını belirterek hafta ile ilgili bilgiler verdi. Vali Nurullah Çakır da, "Ülkemizin en önemli konularından birisi istihdamdır. Yerelde istihdamın artırılmasına yönelik el birliği ile bir takım çalışmalar yapıyoruz. Kurumsal anlamda ilimizde en çok istihdam sağlayan demir çelik sektörü, tekstil sektörü ve özelleştikten sonra hizmetlerine devam eden BEDAŞ'a topluma verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde hem sektör bazında, hem de sağladıkları istihdam sayılarında artışlar olması arzumuzdur. Dünya ekonomisi, Türkiye ekonomisi ve buna bağlı olarak da ilimizdeki ekonomi geliştikçe bunu göreceğimize inanıyorum. Ben bu anlamda alın teriyle, sermayesiyle bu işi oluşturan tüm kesimlere teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Karabük'te 2009 yılı içerisinde en çok prim ödeyen KARDEMİR A.Ş., Gürmen Giyim A.Ş., Kardökmak A.Ş., BEDAŞ, Çelsentaş, Mescier D.Ç., Çağ Çelik, Karçel A.Ş., Kaptan D.Ç. ve Yolbulan A.Ş. yetkililerine Vali Nurullah Çakır tarafından plaketleri verildi. Resepsiyonda ayrıca ilköğretim okulları arasında düzenlenen "Sigortalı çalışmanın önemi" konulu resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

EN YÜKSEK PRİM ÖDEYEN İŞVERENLERE PLAKETLERİ VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2010 Salı 13:32:02
Güncelleme :11 Mayıs 2010 Salı 13:44:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?