18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Erer Çerçiler'e hizmet sözü verdi

Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Çerçiler Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Referandum sonucu köy statüsünden çıkarak Karabük'ün 24'üncü mahallesi olan Çerçiler mahallesinde incelemelerde bulunan Erer, muhtar Remzi Yıldırım'dan eksiklikler hakkında bilgi aldı. Erer, Çerçiler mahallesini örnek mahalle haline getireceklerini belirterek, bu mahallenin gelecekte prestij noktalarından biri olmasını istedikleri kaydetti.

Bu bölgenin öncelikle imar planının yapılarak alt yapılarının oluşturulması gerektiğini ifade eden Erer,"Çerçiler halkı bize güvendi ve böyle bir karar verdi. Onlara mahçup olmamak önümüzdeki altı ay içerisinde yapılabilecek konuları muhtarımız ile birlikte değerlendirdik. Mahallemizde hazineye ait alanın yeşil alan, park ve spor alanı olarak değerlendirilmesi noktasında bizlerde de fikir oluştu. Ayrıca Karabük'ten yapılan ilan, cenaze ve duyuruların yapıldığı hoparlörlerin konulması ile ilgili ihale yapıldı. Gerekli malzemeler kısa bir süre sonra teslim edilecek. Ayrıca bu bölgenin ulaşımı ile ilgili bir çalışmamız var. Çöp konteynırları yerleştirdik. Bu konteynırların sayısını artıracağız. Önümüzdeki baharda asfalt sezonu açılır açılmaz, asfalt çalışmalarına da başlayacağız" diye konuştu.

Çerçiler Mahalle Muhtarı Remzi Yıldırım ise mahallenin eksiklikleri konusunda Başkan Erer'e bilgiler verdiğini ifade ederek, Başkan Erer'in eksikliklerin giderilmesi konusunda sarf ettiği çabadan dolayı kendisine teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2007 Cumartesi 17:26:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?