18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Erkekliğe ilk adım

GÜLEÇ SEVGİ EVLERİ'NDE KALAN 11 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR

Hayırsever işadamı Kamil Güleç tarafından yaptırılan Güleç Sevgi Evleri'nde kalan 11 erkek çocuğu düzenlenen sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Güleç Sevgi Evleri'nde düzenlenen sünnet törenine, Karabük Valisi İzzettin Küçük başta olmak üzere Vali Yardımcısı Halil Canavar, hayırsever işadamı Kamil Güleç, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, KARDEMİR Genel Müdürü Fadıl Demirel, Güleç Sevgi Evleri Koruma ve Yaşatma Derneği Yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı.

Sünnet töreninde kısa bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük, korunmaya muhtaç kesimlerden yuvada kalan çocuklar için Sevgi Evlerini yapan hayırsever işadamı Kamil Güleç'e teşekkür ederek, “Bu çocuklarımızın hep böyle mutluluklarını, güzel günlerini görelim. Sosyal devlet anlayışı gereği devletimiz korunmaya yönelik kesimlere her zaman sahip çıkmaktadır. Sadece devlet olarak değil, millet olarak bizlerde bu kesimlere her zaman sahip çıkmalıyız. Bunun en güzel örnekleri Karabük'te görülmektedir. Karabük bu anlamda Türkiye'de en güzel örnekleri vermiştir. Bu anlamda çocuklarımıza böyle bir yuvayı, sevgi evlerimizi kazandıran hayırsever işadamı Kamil Güleç'e çok teşekkür ediyorum. Bunun örnekleri ilimizde çoktur. Yine Safranbolu'da Gürmen Sevgi Evleri de bunun en güzel örneklerinden biridir. Bütün bunlar çocuklarımızın daha iyi ortamlarda yetişmesi ve onların daha iyi eğitim alması içindir. Bu çocuklarımız bizlere emanet. Onlara her zaman destek olmak hepimizin boynunun borcudur. Ben sünnet olan 11 yavrumuzun gözlerin öpüyorum. Onlara sağlıklı, başarılı uzun ömürler diliyorum” dedi.

Vali İzzettin Küçük ve beraberindekiler daha sonra çocuklar için alınan hediyeleri hep birlikte çocuklara verdiler.

GÜLEÇ SEVGİ EVLERİ'NDE KALAN 11 ÇOCUK ERKEKLİĞE İLK ADIMLARINI ATTILAR
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 16:50:02
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 19:55:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?