18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Eskipazar belediyesine 10 işçi

ESKİPAZAR BELEDİYESİNE 10 İŞÇİ

Toplum yararına çalışma programı kapsamında İş Kurun hazırlamış olduğu ve Eskipazar belediyesince yapılan program gereğince 6 ay süreyle çalıştırılacak işçilerin belirlenmesi amacıyla yapılan noter çekilişi sonucunda 10 işçi belediye bünyesinde çalıştırılmaya başlandı.

Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, İş Kurun toplum yararına yönelik proje kapsamında noter çekilişi ile belirlenen ve belediyenin çeşitli birimlerinde çalışacak 10 adet işçiye yeni görevlerinde başarılar ve hayırlı olsun dileklerini sunmak üzere işçilerle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Dursun Baş, işçilere hitaben yaptığı konuşmasında, " burada ki çalışmalarınız sizlerin gelecekte ki çalışmalarınızın referansı olacak. İşinizin, aşınızın kıymetini bilin. Bu işe girmek isteyen o kadar çok insan vardı ki noter çekilişinden sizler çıktınız demek ki şanslısınız. Artık sizlerde belediye ailesinden oldunuz. Biz personelimizi tutarız, kucaklarız. Biz çünkü belediyeyiz, bir aileyiz. Bizim insanlarımız iş bulsun aş bulsun diye gece gündüz demeden çalışıyoruz. Projeler üretiyoruz. Maaşlarınızı genel bütçeden alacaksınız. Merkezi hükümetimizin bir projesi bu. Bizde bu projeyi hayata geçirerek sizleri aldık. Sizlerin iş bulmanızı sağladık" dedi.

İşçiler ise Başkanı Dursun Baş'a bu projeyi hayata geçirerek işe girmelerini sağlamalarından dolayı kendilerine minnettar olduklarını söyleyerek teşekkür ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 12:39:04
Güncelleme :31 Aralık 2009 Perşembe 12:42:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?