18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Eskipazar'a kent ormanı

ESKİPAZAR'A KENT ORMANI

Orman Genel Müdürlüğü tarafından iki yıl önce başlatılan her ile ve ilçeye kent orman projeleri kapsamında Eskipazar ilçesine de kent orman parkına kavuşacak.

Konuyla ilgili olarak Eskipazar Belediyesi'nin Orman Genel Müdürlüğü ile yaptığı temaslar olumlu sonuç verirken, bu kapsamda Ankara Orman Bölge Müdürü Sıtkı Küçüköz Eskipazar ilçesine geldi.

Orman Bölge Müdürü Sıtkı Küçüköz, Belediye Başkanı Dursun Baş, Eskipazar Orman İşletme Müdürü Emin Uzunsoy, kent orman olarak düzenlenecek alanda incelemelerde bulundu.

Eskipazar ilçesi Mermer mevkiinde yeltepe olarak adlandırılan yerde yapılması planlanan kent ormanla ilgili olarak yapılan inceleme sonrasında, değerlendirmede bulunan Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, "Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde Orman Genel Müdürümüz Eskipazar ilçesine geldi. Konuyu kendisine iletmiştik. Bugün ise Ankara Orman Bölge Müdürlüğü'nden ilçemize gelerek incelemede bulundular. Biz daha önce Genel Müdürümüze gösterdiğimiz alanı Ankara Orman Bölge Müdürü'ne gezdirdik. Sonuç olumlu. İnşallah yapılacak ön çalışma sonrası 2010 yılının ilk aylarında burada düzenleme çalışmaları başlayacak. Yaz aylarında ise burayı Eskipazar halkının hizmetine açmayı planlıyoruz" dedi.

ESKİPAZAR'A KENT ORMANI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2009 Cuma 18:54:03
Güncelleme :18 Aralık 2009 Cuma 19:19:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?