23
Mayıs
2024
Perşembe
KARABÜK

Eskipazar'da vahşi cinayet!

ESKİPAZAR'DA CİNAYET

Bolu'nun Gerede ilçesine bağlı Samat köyü eski muhtarı Mahmut Doğangün, başı kesilmiş olarak Karabük'ün Eskipazar İlçesinde ormanlık alanda bulundu.

Karabük'ün Eskipazar ilçesine bağlı Belenköy ormanlık alanda köylüler tarafından kafası ve sağ kolu olmayan bir erkek cesedi bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen Cumhuriyet Savcılığı ve jandarma ekipleri sağ kolu ve kafası olmayan bir erkek cesediyle karşılaştı. Yaklaşık iki aydır kayıp olan büyük kısmı çürümüş olan başı kesik ceset üzerinde araştırma yapan ekipler Mahmut Doğangün (44) adına kayıtlı nüfus cüzdanı ve kredi kartı buldu.

Bolu'nun Gerede ilçesine bağlı Samat köyü eski muhtarı olan Mahmut Doğangün'ün yeğeni Yaşar Dinç, dayısının 24 Şubat 2010 tarihinden itibaren kayıp olduğunu söyleyerek, "Olay günü saat 12:30 sıralarında dayım bir arkadaşı tarafından arabaya alınarak Karabük yol ayrımına bırakılmış. 25 Şubat'a kadar telefonu açıktı. Aramamıza rağmen hiç cevap vermedi. İki aydır arıyorduk" dedi Bugün sabah Gerede jandarmasının aradığını anlatan Dinç, şöyle konuştu: "Eskipazar ilçesinde bir erkek cesedi bulunduğu

belirtilerek teşhis etmemiz istendi. Olay yerine geldiğimizde üzerindeki elbiseler ve kimliğinden dayım olduğunu teşhis ettik. Dayımın hiçbir husumeti filan yoktu. Jandarma gerekli çalışmalarını yapıyor."

Diğer yandan Mahmut Doğangün'ün cesedi Eskipazar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Doğangün'ün askerden izine gelen oğlu Kerim Doğangün de gözyaşlarını tutamadı.

Olayla ilgili iki kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

ESKİPAZAR'DA CİNAYET
ESKİPAZAR'DA CİNAYET
ESKİPAZAR'DA CİNAYET
ESKİPAZAR'DA CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 15:18:03
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 16:31:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?