18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Eskipazar'lılar buluştu

Geleneksel 12. Eskipazar Şenlikleri kapsamında Eskipazar'lılar Alan Yaylasında buluştu.


Eskipazar Kaymakamlığı, Eskipazar Belediye Başkanlığı ve Eskipazar Dernekleri Birliğinin birlikte organize ettiği geleneksel 12. Eskipazar Panayırı ve Yayla Şenliği yapıldı.
Eskipazar Alan Yaylası'nda gerçekleştirilen şenliğe Vali Nurullah Çakır başta olmak üzere Milletvekili Cumhur Ünal, Eskipazar Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, Yenice Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli, Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun ile Eskipazarlılar ve şehir dışından gelen misafirler katıldı.


Eskipazar'lılar arasında birlik ve dayanışmayı artırmak amacıyla düzenlenen şenlikte güreşler, Mehter takımı gösterisi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı folklor ekibi gösterileri yer aldı. Yağmurun başlaması dolayısıyla kısa süren programda katkı ve desteklerinden dolayı Vali Nurullah Çakır'a bir plaket verildi.
Şenlikte kısa bir konuşma yapan Vali Nurullah Çakır, bu tür şenliklerin birlik ve beraberlik duygularını geliştirdiğini belirterek, "Bugün yağan yağmura rağmen şenliğe katılım oldukça yoğundu. Bön böylesine güzel bir şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen başta Kaymakam Esengül Korkmaz Çiçekli'ye, Belediye Başkanımız Dursun Baş'a, Ankara, İstanbul ve diğer illerimizde bulunan Eskipazar Dernekleri yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2009 Pazar 20:58:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erhan teke IP: 85.105.244.xxx Tarih : 6.07.2009 12:38:44

bir vanlı olarak sizleri kutluyorum. ben de orda olmayı çok isterdim. tebrikler...