18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Evden çıkıp sır oldular

KAYIP YAKINLARINI ARIYORLAR

Karabük'te üç ayrı aile, yaklaşık 5- 6 ay önce kaybolan eş ve babalarını arıyor. Çalmadık kapı ve aramadıkları il kalmadığını söyleyen aileler kaybolan yakınlarını görenlerin veya bilenlerin en yakın polis ve jandarmaya bilgi vermesini istedi.

ALTUN NİNE 152 GÜNDÜR KAYIP

Kastamonu'nun Araç ilçesi Pınarören köyünde ikamet eden Altun Sucu (70)'nun 152 gündür kayıp olduğu belirtildi. Yaklaşık 10 il de köy köy mahalle mahalle eşini aradığını söyleyen Şükrü Sucu, şöyle konuştu: "3 haziran da alzheimer hastası olan eşim Altun Sucu evden çıkarak bir daha geri dönmedi. Hastalığı nedeniyle kendi adını unutuyor. Bugüne kadar her yeri aradık ama bir sonuç alamadık. Ben yaşadığına inanıyorum. Eğer eşimi gören ya da yerini bilen varsa Allah rızası için polis veya jandarmaya bilgi versin."

RECEP DEDE 97 GÜNDÜR KAYIP

Karabük merkeze bağlı Yaylacık mahallesinde oğlu, gelini ve torunları ile birlikte ikamet eden 82 yaşındaki Recep Aksoy da, 27 Temmuz günü sabah saat 09.30'da çarşıya gitmek için çıktığı eve bir daha geri dönmedi. Yaşlı adamın yanında kaldığı oğlu İzzet Aksoy her yerde aradığı babasından haber alamadığını ve 97 gündür aramadıkları cadde ve sokak bırakmadıklarını söyledi. Babasının genelde köprü başındaki caminin avlusunda bulunan çay ocağına gittiğini anlatan Aksoy, şöyle konuştu: "Evden çıktığı zaman akşam geri dönmeyince gittiği yerlere baktım ve o gün oralara uğramış. En son çarşı merkezinde görülmüş ve ondan sonra bir daha kimse görmemiş. Sadece bacaklarında kireçlenmeden dolayı yürüme zorluğu vardı. Emniyet ve jandarmaya gerekli başvuruları yaptık ancak bugüne kadar bir yerden haber alamadık."

180 GÜNDÜR KAYIP

180 gündür gezmedik ormanlık alan ve köy kalmadığını söyleyen Halil Özer'in oğlu Öskan Özer de babasının 6 Mayıs tarihinde evden ayrıldığını ve bir daha görmediklerini bildirdi.

Verdikleri ilan üzerine Ordu ve Sivas'tan telefon geldiğini anlatan Oskan Özer, jandarmadan haber beklediklerini söyledi.

Babasının geçen sene 20 gün psikiyatr tedavi gördüğünü ifade eden Öskan Özer, şöyle konuştu: "Babamı çok özledik. Ailece perişan olduk. Ben umudumu yitirmedim. Babamı bulacağıma inanıyorum. Babamı gören ya da yerini bilen varsa Allah rızası için en yakın jandarma ve polise bilgi versin."

KAYIP YAKINLARINI ARIYORLAR
KAYIP YAKINLARINI ARIYORLAR
KAYIP YAKINLARINI ARIYORLAR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 15:46:04
Güncelleme :2 Kasım 2009 Pazartesi 19:12:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?