18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Filede şampiyon Safranbolu

Safranbolu Belediyespor bayan voleybol takımı Karabük il şampiyonu oldu.

Safranbolu Belediyespor bayan voleybol takımı şampiyonluk kupasını alarak Belediye Başkanı Nihat Cebeci'yi, Kulüp Başkanı Yalçın Özyürek ve hocaları ile birlikte makamında ziyaret ettiler.

Kulüp Başkanı Yalçın Özyürek, "Göreve gelir gelmez kulübümüzün alt yapısına çok önem verdik ve bu yönde değişik çalışmalar başlattık ve öncelikle spor okulları açarak gençlerimizi buraya çektik. Onları istedikleri dalda eğittik ve bu çalışmalarımız sürekli devam etmektedir. İşte bunun meyvelerini her branşta aldığımız kupalar, şampiyonluklarla toplamaya başladık. Ama bizim hedefimiz daha yüksek ve ilçemizi il dışında da temsil etmek ilimizin ve ilçemizin adını her yerde duyurmaktır. Bayan voleybol takımımız il şampiyonu olarak ilimizi guruplarda temsil edecek" dedi.

Safranbolu Belediyespor bayan voleybol takımı Başkan Cebeci ile aldıkları kupayla bir hatıra fotoğrafı çektirdikler. Başkan Cebeci ise sporculara guruplarda başarılı olmaları halinde Yunanistan'ın Skydra kenti voleybol takımı ile dostluk maçı yapmak için Yunanistan'a götürme sözü verdi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2008 Çarşamba 19:41:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?