18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Final Dergisi'nden eğitim tanıtımı

Karabük Final Dergisi Dershaneleri 2009 -2010 eğitim çalışmalarını düzenlediği toplantı ile tanıttı.


Final Dergisi Dershaneleri Yenişehir şubesinde gerçekleştirilen etkinliğe, FDD Karabük Merkez Müdürü Mehmet Üstündağ, FDD Yönetim Kurulu Üyesi Soner Kurnaz, FDD Yenişehir Şube Müdürü Mürsel Görkem, FDD Safranbolu Şube Müdürü Mehmet Pergel ve FDD LGS Şube Müdürü İbrahim Görkem ile dershane öğretmenleri ile bazı öğrenciler katıldı. Tanıtımda kısa bir açılış konuşması yapan FDD LGS Şube Müdürü İbrahim Görkem, Final Dergisi Dershaneleri'nin Türkiye ve KKTC'de bugün 200'ün üzerinde şubesi ile 1980 yılından bu tarafa hizmet ettiğini ifade ederek, "Final kurumlarının Türkiye'deki son zamanlarda açılımı özel okullar oldu. Yakın zamanda Final Vakfı kuruldu ve üniversite kurma çalışmalarının ise hızla devam ettiği" müjdesini verdi.


FDD Yenişehir Şube Müdürü Mürsel Görkem ve Şafak A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mürsel Görkem, amaçlarının Karabük'e hizmet etmek olduğunu belirterek, "23 yıldır Karabük'te 3 şubede eğitim hizmeti veriyoruz. 90 çalışanımız ile Karabük'e hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizim bünyemiz kasap veya manacılık yapan yoktur. Tamamen yüzde yüz eğitimcilerden kurulmuş bir dershaneyiz. Bu işi ticaret olarak görenlerden değil hizmet için yapanlardanız" dedi.


Konuşmalar sırasında Final Dergisi Dershanesi'nde üniversite sınavlarına hazırlanarak yerleşen öğrencilerde tanıtılarak, duygu ve düşüncelerini aktardırlar. Karabük merkez, Yenişehir ve Safranbolu şubelerinin kentte Fen Lisesi başta olmak üzere, Anadolu ve Meslek liselerine giren öğrencilerin başarısından gurur duyarak tanıtımını yapmayı ihmal etmedi. Tanıtımın ilerleyen saatlerinde 2009 - 2010 eğitim döneminde yapılacak çalışmalar hakkında şube müdürleri tarafından dershane öğretmenlerine detaylı bilgiler verdi.

İha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2009 Pazar 13:54:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?