18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Final'den öğrencilere hediye

23 yıldır Karabük'te eğitim alanında öğrencilere üstün hizmet veren Final Dergisi Dershaneleri (FDD) Ocak ayında gerçekleştirdiği ve 3 bin öğrencinin katıldığı seviye tespit sınavında başarılı olan 27 öğrenciyi ödüllendirdi.


Final Dergisi Dershaneleri Yenişehir şubesi salonunda gerçekleştirilen ödül törenine FDD Karabük Merkez Müdürü Soner Kurnaz, FDD Yenişehir Şube Müdürü Mürsel Görkem, FDD Safranbolu Şube Müdürü Mehmet Pergel ve FDD LGS Şube Müdürü İbrahim Görkem ile dereceye giren öğrenci ve aileleri katıldı.


Her yıl Ocak ayında Final Dergisi Dershaneleri tarafından yapılan seviye tespit sınavına katılan yaklaşık 3 bin öğrenci arasında yüksek derece alan 27 öğrenci için düzenlenen ödül töreninde 63 Cumhuriyet altını, 2 dizüstü bilgisayar, 2 dijital fotoğraf makinesi, bir cep telefonu, 5 adet saat ve 6 adet müzik çalar hediye edildi.
23 yıldır Karabük'e hizmet ettiklerini söyleyen FDD Safranbolu Şube Müdürü Mehmet Pergel " 2009 -2010 yılı için 3-4 Ocak'ta her yıl olduğu gibi seviye belirme veya yarışma sınavı yaptık.

Bu sınavda amacımız başarılı ve iyi öğrencileri ödüllendirmek, onlara da finalde eğitim şansı vermek.Bunda da çok başarılı olduk. 27 öğrencimize burada ödül verdik. Bilgisayardan, cumhuriyet altınına kadar değişik ödüllerdi. Amacımız Karabük ve Safranbolu'nun eğitimine katkı vererek, çıtayı her gün yükseklere çıkarmak. Karabük ve Safranbolu bu ödüllerin en iyisine layık ve biz bu ödülleri artarak vermeye devam edeceğiz" dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 17:44:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?