18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Futbolculara son uyarı!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'da kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Diyarbakır maçı sonrası futbolculara son uyarılarını yaptıklarını ve yüreğini ortaya koyup oynamayan futbolcuya gerekenin yapılacağını söyledi.


Kardemir Karabükspor' da kötü gidişin çareleri aranırken, Metin Türker Tesislerinde Başkan Hikmet Ferudun Tankut' unda katıldığı toplantı yapıldı.
Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, artık puan olarak kredilerinin tükendiğini söyleyerek, "Futbol bu. Arzu ettiğiniz şekilde başlamıyor.

Yeni ve zor bir ligdeyiz. Ona göre de transferlerimizi yaptık. Giresunspor galibiyeti ile başladık ama Giresunspor karşılaşması dahil olmak üzere antrenmanlarda ve arkasından da Karşıyaka maçında sakatlar vermeye başladık. Tabi daha takım olamadan o sakatlıklar bizi ciddi şekilde etkiledi. Dolayısıyla bugün itibari ile bulunduğumuz yer hak ettiğimiz bir yerde değil. Sürekli olarak siz Karabük spor kamuoyu, Karabükspor taraftarları ve diğer açıklamalarda sürekli müspet konuşmalar duyuyoruz.

Yaptıklarımızın doğru olduğu ortaya çıkıyor. Ama futbolun içersinde bunlar var. Genel kaptan Metin Yılmaz ile beraber futbolcularımızla bir toplantı yaptık. Onlara artık şuana kadar geçirdiğimiz maçlarda ki şanssızlıkları, beceriksizlikleri yenmemizin gerektiğini ve artık kredimizin ve kredilerinin bittiğini söyledik. Dolayısıyla her türlü tedbiri de alacağız. Burasının bir kulüp olduğunu da söyledik.

Kardemir Karabükspor köklü bir kulüp dolayısıyla tedbirleri alabilecek yönetim yapısı da mevcut. O bakımdan arkadaşlarımız kendilerini biraz daha gayretli kılmak zorundalar. İnanın Diyarbakırspor maçına kadar çok iyi oynadık. Diyarbakırspor maçında ki futbolumuzu beğenmedik. Çünkü her şey lehimize idi. Bazı spor kulüplerinin orada olumsuzluklarla karşılaşmasına rağmen biz iç saha maçlarımızdan daha rahat bir ortamda maç oynadık" dedi.


Futbolcuların artık dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Başkan Tankut, "Futbolcu arkadaşlarımızın canı gönülden, yüreklerini ortaya koyarak oynamaları gerekiyor. Yüreğini ortaya koyduğu zaman mağlup olduğu zamanda kendilerini destekledik ve üzüntülerini beraber paylaştık. Üzülmemeleri noktasında da düşüncelerimizi yansıttık. Ama yüreğini ortaya koyacak. Yüreğini ortaya koyduğu zaman sonuç ne olursa olsun onlar başımızın tacı.

Yüreğini ortaya koymayan arkadaşım eğer olur ve öyle devam ederse o zamanda tedbirler alınacaktır. Kulüp olarak yapmamız gereken neyse onu da yaparız. Alınan kötü sonuçlar sonrası önümüzdeki hafta sonu oynayacağımız Altay maçına çıkış maçı gözüyle bakıyoruz. İnşallah Altay maçını 3 puanla kapatıp, bir çıkış maçı olarak görmek istiyoruz. Dolayısıyla Altay maçını burada futbolcu arkadaşlarımızın o bilinç içersinde olarak çok ciddi bir şekilde ağırlık vermesini bekliyoruz" diye belirtti.

İha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 17:57:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrah bağ IP: 88.244.7.xxx Tarih : 29.10.2008 18:29:23

geçen hafta gerçekten talihsiz bi yenilgi aldık ama artık bir takım şeylerin önüne geçmek gerek biz sn hüsnü özkara hocanın bu takımı ait oldugu süper lige taşıyacagına inanıyoruz.şampiyon karabükspor