18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Futbolculardan açılış için davet

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, yarın yapacağı sezon açılışına dükkanları gezerek esnafı da davet etti.


Kardemir Karabükspor yöneticilerinden Metin Yılmaz, Nevzat Şahin, Ahmet Seyit Karabacak, Sezgin Dıravacı ve Yaşar Çınar ile birlikte Teknik Direktör Yücel İldiz, kaleci Bülent Ataman, Kaptan Bülent Bal, Murat Selvi, Emmanuel Emenike ve Hassan Wasswa, İstasyon Caddesi'nden Hürriyet Caddesi'ne kadar esnafları gezerek sezon açılışına davet etti.


Esnafları tek tek gezen futbolcular Karabükspor bayrağı da dağıtmayı ihmal etmedi. Halkın ve esnafın İlgisinin gayet iyi olduğunu söyleyen teknik direktör Yücel İldiz, "Şehir takımları taraftarıyla halkıyla bütünleştiği zaman başarıyı yakalar. Bizlerde esnafımızı bu başarı öncesi ziyaret ederek onları stada davet ediyoruz" dedi.
Kırmızı-mavili takımın kaptanı Bülent Bal ise, yöneticilerle birlikte hep beraber esnaf ziyareti yaparak, yarın ki sezon açılışına taraftarımızı ve esnafımızı stada bekliyoruz diye söyledi.

Bal ayrıca bu sene hedeflerinin ilk 6 içersine girmek olduğunu da hatırlatarak, "Bu sene çok ciddi manada hedeflerimiz var. İlk 6 içersine girip, Turkcell Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'a temsil etmek istiyoruz ve zamanı geldiğini düşünüyoruz. Bu sene çok iddialı bir kadro yapıldı. Bu kadroyla şampiyonluk
yaşacağımızı düşünüyorum. İnşallah bugün yaptığımız ziyaretleri sezon sonunda şampiyonluk turu atarak da yapmak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz, yeteneğimiz ve donanımız var" diye kaydetti.


Bu sene 'Büyük Zaferler Yalnız Kazanılmaz' sloganıyla yol çıktıklarını söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Metin Yılmaz ise açıklamasında, "Eğer bu şehir yalnız bırakmayacaksa bu takımı ve güç verirse süper lige çıkacak güce kudrete sahip. En başından beri söylüyoruz, hedefimiz ilk 2 dahil ilk 6'nın içersinde yer bulmak. Bu şehirden de bu noktada desteklerini bekliyoruz. Bu sene tribünlerimizde boşluk görmek istemiyoruz.

Bilindiği üzere bölgemizin insanı TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin de yarınki açılışımıza teşrif edecekler. Şahin'in bize bir sözü vardı, 'Bu stadı doldurun yeni bir stat yaparız' diye. Yarın akşam biz bu tribünleri dolduralım ve TBMM Başkanımıza bu sözünü hatırlatalım" diye ifade etti.

İha
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 17:24:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?