18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Gazeteciler ölümden döndü

GAZETECİLER ÖLÜMDEN DÖNDÜ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi takip etmeye giden gazeteciler ölümden döndü.

Kastamonu'nun İnebolu ilçesindeki kutlamalara katılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi takip etmeye giden İhlas Haber Ajansı Karabük Muhabiri Yasin Erdem ve Zonguldak Muhabiri Ersin Turan kaza geçirdi. Yasin Erdem idaresindeki 78 AT 484 plakalı otomobil ile Araç ilçesinden Kastamonu istikametine giden gazeteciler karayolları tarafından yapılan duble yol çalışmaları sonrası yola dökülen mıcır taşları nedeniyle kaza geçirdi. Gazetecilerin otomobilinin yanından başka bir

otomobil geçti. Bu arada yolda bulunan mıcır taşları gazetecilerin otomobilinin camını patlatırken, gazeteci Yasin Erdem otomobili güçlükle durdurabildi. Gazetecilerin arkasından gelen başka bir otomobilde gazetecilere çarpmaktan son anda kurtuldu.

Gazeteciler kazayı yara almadan atlatırken, yaklaşık 20 kilometre otomobilin ön camı olmadan yollarına devam etti. Muhabir Yasin Erdem, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi takip etmeye gittiklerini belirterek "Araç ilçesini geçtikten sonra Kastamonu'ya yaklaşık 20 kilometre kala yoldaki mıcırlar nedeniyle otomobilimizin ön camı patladı. Otomobili zorla durdurduk. Neredeyse arkamızdan gelen başka bir otomobilde bize çarpıyordu. Yollara mıcırların dökülmesi şoförler açısından çok tehlikeli. Karayolları ekiplerinin bu soruna bir an önce çözüm bulması gerekiyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2010 Pazar 16:46:00
Güncelleme :18 Temmuz 2010 Pazar 22:02:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?