18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

GS'li Vali Çakır'a Fener forması

Fenerbahçe Futbol Okulu Karabük ve Kastamonu Koordinatörü Kayhan Şen, ziyaret ettiği Galatasaraylı Karabük Valisi Nurullah Çakır'a Fenerbahçe forması hediye etti.


Karabük'te yetenekli çocukları spora kazandırmak amacıyla Fenerbahçe Futbol Okulu açıldı. Fenerbahçe Futbol Okulu Karabük ve Kastamonu Koordinatörü Kayhan Şen ile okula destek veren akrabası Cemil Şen, Karabük Valisi Nurullah Çakır'ı makamında ziyaret ederek futbol okulu ile ilgili bilgi verdi. Kayhan Şen, amaçlarının gençleri Türk futboluna kazandırmak olduğunu ve 1992-2002 yılları arasında doğmuş olan çocukların okula başvurabileceğini belirterek, "Fenerbahçe Spor Kulübü altyapıya çok önem veriyor.


Türkiye ve dünya genelinde yetenekli küçük sporcuları belirleyerek kadrosuna katıyor. Bizim amacımız yetenekli çocukları kulübümüze ve Türk futboluna kazandırmaktır" dedi.


Karabük Valisi Nurullah Çakır ise Karabük'ün özellikle değişik spor dallarında Türkiye'de milli takımlara kadar oyuncu yetiştirdiğini ifade ederek, kentin sportif faaliyetlerin giderek arttığını dile getirdi.


Ziyaret sonrası Fenerbahçe Futbol Okulu Karabük ve Kastamonu Koordinatörü Kayhan Şen tarafından Galatasaraylı olan Vali Nurullah Çakır'ın ismi ve Karabük'ün plakası olan 78 numaranın yazılı olduğu Fenerbahçe forması hediye edildi.

İha
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2009 Cuma 14:50:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?