18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Halı saha turnuvaları başladı

Çelik - İş Sendikası eski Genel Başkanı merhum Metin Türker'in ölümünün 11. yılında Çelik İş Sendikası ve Kardemir A.Ş tarafından "Metin Türker Halı Saha Futbol Turnuvası" düzenlendi.


6 Aralık 1997 yılında yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayata veda eden Çelik-İş Sendikası eski Genel Başkanı Metin Türker'i anmak için Çelik İş Sendikası ve Kardemir A.Ş tarafından çalışanlar arasında sporun birleştiricilik ve kardeşlik ruhunu yansıtabilmek düşüncesinde yola çıkarak düzenlenen "Metin Türker Halı Saha Futbol Turnuvası" Kardemir Karabükspor Hasan Doğan Tesisleri'nde start aldı. Çelik - İş Sendikası Genel Başkanı ve Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve Kardemir A.Ş Genel Müdür Yardımcılarının Metin Atlan ve Cahit Göçer'in katılımıyla turnuva başladı. Metin Türker'in ölüm yıldönümü olan 6 Aralık tarihine kadar sürecek olan halı saha turnuvasında 4 gruptan oluşan 18 takım mücadele edecek.


Turnuvanın ilk karşılaşmasında Çelik İş Sendikası ile Merkez Bakım karşı karşıya gelirken, karşılaşmanın ilk yarısında Çelik İş Sendikası'ndan Ali Çetin rakip oyuncu tarafından ayağına aldığı sert darbe sonrası ayağı dönerek kırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 17:49:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yakup ünal IP: 88.231.177.xxx Tarih : 22.11.2008 18:36:29

selamlar.yapılmakta olan halı saha turnuvası güzel.fakat ali kardeşimizin ayağının kırılması bizleri üzdü inşallah rabbim şifa verir.bu türlü etkinlikleri düzenlemek çok güzel daha fazla katılımları olması gerekirdi.fakat önümüzde yapılacak bir sözleşmemiz var.bu sözleşmeden ben dahil çok beklenti içindeyiz.çünkü bizler fabrikamıza en zor durumda sahib çıktık şimdi emeklerimizin karşılığını beklemek tabi ki hakkımız. İŞİMİZ,AŞIMIZ.EŞİMİZ KARDEMİR.BAŞKA NEYİMİZ VAR Kİ