18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Halk şenliğine ilgi büyüktü

AK Parti Safranbolu Kadın Kolları tarafından düzenlenen Bahar Şenliği, Safranbolu Kent Ormanı’nda halkın da katılımıyla büyük ilgi gördü.


Karabük’ün Safranbolu İlçesi Belediye Başkanı Necdet Aksoy, Karabük Eski Belediye Başkanı Hüseyin Erer ve eşi, AK Parti İl İlçe Teşkilatı ve Kadın Kolları’nın da hazır bulunduğu bahar şenliğinde basın mensupları da yer aldı. Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, “Baharın gelişini karşılarken, seçim zamanında üstün gayret gösteren kadın kollarımızla, teşkilatımızla ve aileleriyle burada biraraya geldik.

Baharın gelişi ile kent ormanımızda aileler çocuklarıyla beraber vakit geçirecek, tüm halkımızın güzel bir gün geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.
Safranbolu Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Demirkol konuyla ilgili olarak şunlara değindi:
“Kadınlar kolumuzun hazırladığı bahar şenliği ilk kez düzenleniyor. Bahar şenliğinde hazırladığımız ev yemekleriyle piknik havasında burada yemeklerimizi yiyerek hem çocuklarımızla bir arada olmak istedik. Bu nedenle çocuklarımızın rahat, rahat oynayabildiği, gezi alanlarının olduğu Safranbolu Kent Orman’da yapmayı uygun gördük. Bizler bahar şenliğini geleneksel olarak her yıl düzenlemek istiyoruz. Böylece biraraya gelip, güzel bir gün geçirme fırsatı yakalıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim.”
 

İha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 13:49:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?