18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Halter Milli Takımı kampı sona erdi

Ovacık Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nde 19 Ocak-11 Mart tarihleri arasında gerçekleştirdiği kamp çalışmalarını tamamlayan Halter Milli Takımı kafilesi, Karabük Valisi Nurullah Çakır'a teşekkür ziyaretinde bulundu.


Vali Nurullah Çakır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Enerjisi, oksijeni bol olan bölgemizde yapılan bir kamp, ülkemizin madalya almasına da bir vesile olacaktır. İlimiz sınırları içerisinde yapılan kamp çalışması dolayısıyla en fazla gururu duyan da bizleriz. Bu kamp çalışması nedeniyle başta sizler olmak üzere, antrenörlerimize, federasyonumuza teşekkürlerimi sunuyorum. Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Bunun yanında bizim bedensel engelliler basketbol takımımız 1. Lig'de mücadele ediyor.

Onların da Çek Cumhuriyeti'nde maçları var. Onların orada gösterecekleri performans da bizler için çok önemli. Onlara da bu vesileyle başarılar diliyorum. Bu nazik ziyaretinizden dolayı da sizlere de bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Halter Milli Takımı sporcuları, Vali Çakır'a Milli Takım forması hediye etti. Vali Nurullah Çakır da, sporculara çeşitli hediyeler verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 16:19:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?