18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Hasan Doğan Karabük'te

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hasan Doğan, TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda bugün oynanan Kardemir Karabükspor-Tarsus İdmanyurdu maçını izlemek ve Kardemir Karabükspor yönetimine iadei ziyarette bulunmak için Karabük'e geldi. 

TFF Başkanı Hasan Doğan, Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Ferudun Tankut ile yönetim kurulu üyeleri, Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer ve Tarsus İdmanyurdu Kulüp Başkanı Cumali Yağcı tarafından Ramsey fabrikalarında karşılandı. Burada açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Hasan Doğan, Anadolu futbolu kalkınmadan Türk futbolunun kalkınamayacağını belirterek, "Gezilerimiz devam edecek. Her tarafa gidip oralardaki sorunları yerinde görerek neler yapabiliriz diye bakıyoruz. Statlarla ilgili yoğun çalışmalarımız var. Türkiye'de en az 10 tane çok yüksek standartlarda stat yaparak 2016 Avrupa Şampiyonası finalleri için ülkemizin şansını artıracağız" dedi. 

"Ben hakemlerle ilgili değerlendirme yapmıyorum" diyen TFF Başkanı Hasan Doğan, "Onu Merkez Hakem Kurulu yapıyor. Türkiye'de genel itibariyle hakemler gereğinden çok konuşuluyor. Gerçek konuşmamız gereken Türk futbolunun temel sorunları ve o sorunların içinde hakemler çok az yer tutar" ifadelerini kullandı.
Milli Takım'da revizyon yapmayı düşünmediklerini belirten Doğan, "Milli Takım teknik direktörüne dışarıdan teklif gelmesi bizi mutlu eder. Bu değerli bir teknik direktörle çalıştığımız anlamına gelir. Genel anlamda ne biz Fatih Terim'i bırakırız ne de Fatih Terim bizi bırakır" diye konuştu. 

TFF Başkanı Doğan ve beraberindekiler, daha sonra Karabük Valisi Can Direkçi'yi makamında ziyaret etti.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2008 Pazartesi 10:58:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?