18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Hedef; 3 puan!

Kardemir D.Ç Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, transferde yaptıkları hatalardan dolayı sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş misali devre arasında hata yapmadan elit transfer yapmak istediklerini söyledi.

Ligin 16. haftasında Cumartesi günü sahasında Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Karabükspor çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çamlık tesislerinde yapılan idman sırasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Genel Menajer Seyit İçgül, ligde hiç de istemedikleri bir konumda olduklarını söyleyerek, "Buna şanssızlık veya beceriksizlik de diyebiliriz. Ama büyük hata yaptığımızı da kabul ediyoruz. Sıralamada üstümüzdeki takımlarla çok büyük bir puan farkı da yok. 17 puanla üstümüzde 3-4 tane takım var. İki maç galip geldiğinizde bir seri yakalayabiliyorsunuz. Ligin ikinci yarısına iyi bir şekilde girebilmemiz için özellikle Mersin maçını kazanmak zorundayız. Şartlar ne olursa olsun bu maçı kazanıp en kötü 15 puan yakalayarak, devre arasında gerekli takviyelerle bu takımın ligin ikinci yarısında çok daha rahat edeceğini düşünüyorum.Bu maçta seyircimizin bizi 90 dakika desteklemelerini istiyoruz.Çünkü çok ihtiyacımız var.Seyircimizin desteğiyle bu maçtan 3 puan alacağız" dedi.

"HAK EDEN KALACAK HAK ETMEYEN GİDECEK"

"Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş misali biz de yaptığımız hataları kabul ediyoruz" diyen İçgül, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bu hatalardan ders alıp inşallah ikinci yarı için devre arasında çok zor olmasına rağmen hata yapmadan elit transferler yapmak istiyoruz. Takıma çok uygun maksimum verim alabilecek futbolcu alacağız. Takım içinde ise hak eden kalacak hak etmeyen gidecek. 3-4 tane iyi elit transfer yapıp ikinci yarı çok farklı bir Karabükspor izletmeyi düşünüyoruz. En fazla 5 oyuncu transferi düşünüyoruz ve özellikle forvet kanadında gol yollarında zorluk çektiğimiz ortada. Defans olarak da inanılmaz hatalar yaptığımızda gerçek. Özellikle defans ve forvete iyi kaliteli bir futbolcu almayı düşünüyoruz. Bu haftadan sonra bir liste yapacağız ve 5 ya da 6 tane oyuncumuzla yollarımızı ayıracağız. Devre arasında iyi futbolcu transfer etmek zor ama başkanımız, yönetimimiz bu konuda gerekli fedekarlığı yapacak.Çalışmalarımız devam ediyor. Maddi açıdan çok maksimum verim alabileceğimiz futbolcular düşünüyoruz. Defans veya forvette bir tane yabancı oyuncu düşünüyoruz. Bu haftadan sonra bir liste yapacağız ve 5 yada 6 tane
oyuncumuzla yollarımızı ayıracağız. Devre arasında iyi futbolcu transfer etmek zor ama başkanımız, yönetimimiz bu konuda gerekli fedekarlığı yapacak. Çalışmalarımız devam ediyor. Maddi açıdan çok maksimum verim alabileceğimiz futbolcular düşünüyoruz. İnşallah onu da bu devre arasında hata yapmadan gerçekleştiririz"

Kırmızı-mavili takım idmanın son 15 dakikasını basına kapalı olarak özel taktik çalışması yaparak tamamladı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2011 Perşembe 18:31:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?