18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Hüsnü Özkara hedeflerini açıkladı

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Kardemir Karabükspor'de teknik direktörü Hüsnü Özkara, "Deplasman zaferlerimize bir yenisini daha eklemek istiyoruz" dedi.


Hafta sonu deplasmanda oynayacağı Altay maçı için hazırlıklarına Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda devam eden Kardemir Karabükspor'da Kaleci Bülent, Murat Özkan ve Murat Selvi'nin sakatlığı sürüyor. Hüsnü Özkara idman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda Altay ile yapacakların maçın hazırlıklarını sürdüğünü ve İzmir'den zaferle dönmek istediklerini söyledi.


Ligin ikinci yarısının en başarılı takımlarından olduklarını kaydeden Özkara şunları söyledi:
"Bank Asya 1.Ligi'nde müthiş bir mücadele yaşanıyor. Lig'de mücadele eden her takım, rakibi olan her takımı her ne şart altında olursa olsun yenebilecek durumda. Bitime 8 hafta kalmasına rağmen puan cetvelinin altında ve üstünde henüz kopma olmadı. Rahat bir yerde olmamız için en az 40 puanı bulmamız lazım. Maçın son dakikasına kadar iyi mücadele eden, oyundan kopmayan ve iyi oynayan bir ekibiz. Altay'da kendi sahasında iyi oynayan ve üst sıraları zorlayan bir takım. Biz de deplasmanlarda iyi oynayan bir
ekibiz. Altay maçında da deplasman zaferlerimize yenisini eklemek istiyoruz. Puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyor, futbolcularıma güveniyorum."
 

İha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 14:56:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
necmettin IP: 88.252.96.xxx Tarih : 19.03.2009 22:42:49

sizler azimli oldukça her şeyi başarırsınız.sağlıklı günler dilerim başarılarınızın devamını dilerim.başarılarınızı duydukça antalyada ne kadar mutlu oluyorum. antalyadan selamlar