18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Huzur parkı törenle açıldı

HUZUR PARKI TÖRENLE AÇILDI

Karabük'ün en büyük semtlerinden biri olan 5000 Evler Mahallesinde atıl vaziyette bulunan alana belediye tarafından yaptırılan Huzur Parkı düzenlenen törenle açıldı.

Göreve geldiği günden beri yoğun bir çalışma temposu ile Karabük'e hizmetler ve eserler kazandıran Belediye Başkanı Rafet Vergili, 5000 Evler Mahallesine kazandırdığı Huzur Park açılışında yaptığı konuşmada, "Halkımızdan aldığımız vergilerin bir kuruşuna halel getirmeden yine halkımıza hizmet olarak geri döndürüyoruz" dedi.

Vali Yardımcısı Abidin Uysal, AK Parti Karabük Milletvekilleri Mehmet Ceylan ve Cumhur Ünal ile çok sayıda mahalleli ve çocukların katıldığı Huzur Parkın açılış törenine gelen Belediye Başkanı Rafet Vergili sevgi gösterileri ile karşılandı.

Bütün park açılışlarında olduğu gibi Huzur Park açılışında da çocukları unutmayan Belediye Başkanı Rafet Vergili, patlamış mısır, pamuk şeker ve macun şekeri ikramında bulundu.

Belediye Başkanı Rafet Vergili yaptığı konuşmasında belediyelere kaynak aktarmada AK Parti hükümetinin adil davranması ve ayrım yapmamasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

"Karabük'ün 1 kuruşunu heba etmeden vatandaşlarımıza geri çeviriyoruz. Bizim Karabük'te yaşayanlarının yaşam standardını en ucuza indirme gibi bir hedefimiz vardı ve bu hedefimizi gerçekleştirmek için yoğun çalışmalar içindeyiz. Bilindiği gibi birçok mahallemize sosyal yaşam merkezleri ve parklar açarak vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz. Diğer yandan battı çıktı gibi önemli saydığımız projemizin yapımına 15 Mart tarihinde başlayacağız. Yine bu projemizle birlikte modern kütüphane, kule asansör sistemleri ve terminal bölgesinde üst geçit yapım çalışmalarını da en kısa süre içinde başlatacağız. Verdiğimiz sözlerle bütün hizmetlerimizi tamamlayıp icraatlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz."

Vali Yardımcısı Abidin Uysal ise, "Ben Karabük'e geleli 5 ay gibi bir süre oldu ve bu süre içinde gerek genel idareden gerekse yerel idareden yapılan çalışmalar sonrası sürekli açılışlar yapılıyor. Bu parkımız da yapılan güzel çalışmalardan birisi ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum, mahalle sakinlerimize hayırlı olsun" dedi.

Konuşmaların ardından il müftü yardımcısı İbrahim Halil Demir'in okuduğu duaların ardından Belediye Başkanı Rafet Vergili ve beraberinde ki heyet çocuklar ile birlikte Huzur Parkının kurdelesini keserek hizmete açtılar. Vergili, açılış sonrasında milletvekilleri ve beraberinde ki heyet ile parktan kısa bir gezinti yaparak bilgiler verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2011 Salı 12:48:05
Güncelleme :1 Mart 2011 Salı 18:38:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?