18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

İddia oyunları için başvuru

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Kardemir Karabükspor'un basın sözcüsü ve salon sporları sorumlusu Ahmet Soykök, "Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin, İddia oyunlarında yer alması için müracaatta bulunduk" dedi.


Ahmet Soykök, yaptığı yazılı açıklamasında, Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin de İddia oyunlarında yer alabilmesi için Kardemir Karabükspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı yöneticileri olarak Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'na müracaat ettiklerini belirtti.


Futbolun yanı sıra basketbol ve voleybol süper lig maçlarının İddia oyunlarında yer aldığını anlatan Soykök, sözlerine şöyle sürdürdü:
"Bugüne kadar Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi maçlarının İddia oyunlarına dahil edilmesi ile ilgili müracaat eden olmamış. Başvuruda bulunduğumuz Bedensel Engelliler Spor Federasyonu yetkilileri, girişimimizden dolayı teşekkür etti, bununla ilgili çalışma yapacaklarını belirttiler. İddia oyunlarına alınırsak bazı kulüplerimize para da aktarılarak kapılarına kilit vurulması önlenmiş olacak."
 

İha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 14:27:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?