18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

İl Başkanlığı kongreye gidiyor

Hafta sonu gerçekleşecek olan AK Parti Karabük İl Başkanlığı 3. Olağan kongresinde aday olan işadamı Emin Demir, partiye bağlı bir delege olarak değişimin şart olduğunu söyledi.


2004 yılında belediye başkan aday adayı, 2007 yılında da Milletvekili aday adayı olduğuna dikkat çeken Emin Demir, "Ben bu partiye ve Sayın Genel Başkanına bu ülkeye hizmet etmeye devam ettiği sürece bağlı kaldım ve bundan böyle de bunu sürdüreceğim. Hiçbir zaman bana ne diyenlerden olmadım ve bugün de gerek partim gerekse Karabük'üm için üzerime düşen görevi yerine getirmek için aday oldum. Parti içinde ki değişik kademelerde görev yapan isimler başta olmak üzere AK Parti'ye gönül veren bir çok insan beni bu göreve itti.

Bir ağabey, bir birleştirici olarak benim bu görevi üstlenmem için son derece ısrarcı oldular, onların bu sevgisine ve desteğine duyarsız kalamazdım. Ben de tek liste halinde, birlik ve beraberlik içinde bir seçime girmek isterdim, Genel Merkezimiz de bunu istiyor ancak bu konuda da net bir emir buyurmuyor, Genel Merkez Ömer Ayar ve ekibiyle devam etmek istiyor lafları delegeyi kandırmaya yönelik beyaz yalanlardır. Asla böyle bir şey yok. Genel Merkeze rağmen ben aday olacağım demem de bize yakışır bir tavır değildir" dedi.


Mevcut yönetimin yorulduğunu ve dağıldığını iddia eden Demir açıklamasında ayrıca, "Ben kendilerine siyaseten rakip oluyorum, yarış asla savaş demek değil, hizmetlerine teşekkür ediyorum ancak dinlenmeleri gerektiğini düşünüyorum. Parti içi demokrasisi çerçevesinde mücadelemizi sürdürecek ve delegemizin desteği ile bu ipi göğüsleyeceğiz. Sandıkta delegenin önüne gelen listelere verilecek oyla il başkanlığı hak edilecektir" diye kaydetti.


29 Mart yerel seçimlerinde Karabük seçmeninin son derece önemli mesajlar verdiğini de ifade eden Emin Demir, "Bu mesajları alır, dikkatli şekilde okur ve uygulamalarımızı milletimizin istediği doğrultusunda yaparız. Gün birlik ve beraberlik günü, sorunları birer birer aşacağımızdan eminim" diye sözlerini tamamladı.


Cumartesi günü merkez kapalı spor salonunda gerçekleşecek olan AK Parti Karabük İl Başkanlığı 3. Olağan kongresinde mevcut Başkan Ömer Ayar ile işadamı Emin Demir aday.
 

İha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 13:59:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?