18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

İl olmanın 14. yılı

Karabük'ün il oluşunun 14'üncü yıldönümü nedeniyle Ankara Karabüklüler Derneği yöneticileri ve yaklaşık 150 kişi hafta sonu Karabük'e gelerek Konarı Dipsiz Göl Tesislerinde sabah kahvaltısında buluştular.

Vali Nurullah Çakır Ankara'dan gelen misafirlerle kahvaltıda buluştu. Kahvaltı öncesi Vali Nurullah Çakır, "Karabük'ün il oluşunun 14'üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle Ankara Karabüklüler Derneği Başkanı Nizamettin Yücel ve Ankara'da yaşayan hemşehrilerimiz ilimize geldiler. Ben özellikle bugünü, yani 6 Haziran tarihini seçtikleri için teşekkür ediyorum. Kısa bir süre önce önerileri olmuştu. Kutlama anlamında etkinliklerimiz 3 Nisan kuruluş yıldönümüne yoğunlaştığı için benim önerim de bu şekilde olmuştur. Biz sadece memleketimize diğer illerden değil, kendi kendimize de keşfetmemiz gereken bir çok yerimiz var" dedi.

Ankara Karabüklüler Derneği Başkanı Nizamettin Yücel ise, "1995 yılının 6 Haziranında Karabük'ün il olması ve bunun 14. yılı münasebetiyle bizler de Ankara'daki Karabüklüler Derneği olarak oradaki hemşerileri olarak yüreği Karabük ve Karabüklüler için çarpan hemşeriler olarak üyelerimizle birlikte valimizin katkı ve öncülüğü ile gezi düzenledik. Valimiz daha önceki programlarımızda olduğu gibi bu gezide de bizimle oldu, destek verdi. Ben özellikle derneğimiz adına valimize teşekkür ediyorum" diye kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 17:21:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?