18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

İldiz: Kartal maçında telafi eceğiz

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, geçtiğimiz hafta sonunda Konya deplasmanında alınan 1-0'lık mağlubiyetin telafisini Kartalspor maçında gidereceklerini söyledi.

Sahasında hafta sonu oynayacağı Kartalspor maçı hazırlıklarına Yaşar Kaptan Çebi Tesisleri'nde teknik direktör Yücel İldiz nezaretinde başlayan Kırmızı-mavililerde Konya mağlubiyeti nedeniyle morallerin mozuk olduğu gözlendi. İdman öncesi teknik direktör İldiz, oyuncularla yaklaşık 10 dakika Konyaspor maçında alınan 1-0'lık mağlubiyetin değerlendirmesini yaparak, futbolcuları uyardı.

Takım daha sonra ısınma ve düz koşu ile çalışmalara başlarken, ligin ikinci haftasında Giresunspor karşılaşmasında sakatlanan Emmanuel Emenike ise 5 hafta aradan sonra takımla birlikte idmanlara çıkmaya başladı. Diğer siyahi oyuncu Hassan Wassa Nawanda ise izinli olduğundan takımla idmana çıkmazken, Kırmızı-mavililer antrenmanı topla çalışmayla sürdürdü.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Konyaspor maçının kendileri adına talihsiz bir maç olduğunu belirterek, "Deplasmanda yakaladığınız pozisyonları değerlendireceksiniz, biz değerlendiremedik. Ancak karşılaşmada oyuncularımın performansları çok iyiydi ve mücadeleden ben memnunum. Bizim için Konyaspor maçı geride kaldı önümüzde Kartalspor maçı var. Biz oyuncularımızla beraber başarıyı istiyoruz ve bunu yakalayacağız. Bunun için inançlı bir şekilde çalışıyoruz. Şuan ligde önemli bir kaybımız yok ama Konyaspor yenilgisinin telafisini Kartalspor maçında gerçekleştirmek istiyoruz. Kartalspor maçı da bizim için zor karşılaşmalarında bir tanesi. Kartalspor, bu grubun en istikrarlı takımlarından biri ve gözükmeyen çok tecrübeli oyuncuları var" dedi.

İldiz, ayrıca 5 haftadır sakat olan Emanuel Emenike'nin iyileştiğini ve bugünden itibaren takımla beraber idmanlara başladığını, hafta sonuna kadar sıkıntı olmazsa kadroda yer alacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2009 Salı 18:26:04
Güncelleme :6 Ekim 2009 Salı 23:49:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?