18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

İldiz'den Orduspor'a sert cevap

Geçen sezon Orduspor'u çalıştıran Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, hakkındaki iddialara sert cevap verdi.

Eski takımı Orduspor'un yeni yönetimi tarafından alacağı olmadığı ve aksine kulübe borcu olduğu iddia edilen Yücel İldiz, "Tüm Orduluların ve Türkiye spor kamuoyu önünde Nedim Türkmen'i namusu ve şerefi üzerine yemine davet ediyorum" dedi.

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen tarafından hakkında icraya verildiği yönde açıklama yapılmasının ardından teknik direktör Yücel İldiz yazılı bir açıklamaya yayınlayarak şunları kaydetti:  "Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen'in açıklamalarını ibretle okudum. Yıllarca Orduspor'da ve çalışmış olduğum tüm kulüplerde iş ahlakı ve namus içersinde çalıştım. Geçen sezon son olarak çalıştığım Orduspor Kulübü'nden kalan alacaklarım konusunda tek kelime etmedim. Sonuç olarak imkansızlıklardan dolayı peşinatımı 2 takside bölerek vermiş olan Orduspor kulübü kalan alacaklarımı aylara bölmüş olmasına rağmen bir teki hariç ödenmediği kulüp yetkilerince tarafıma bildirilerek federasyon gelirlerinden almam rica edilmiştir. Bu nedenle alacaklarım kulüp muhasebesinde sabit olup Nedim Türkmen'in de içinde bulunduğu yeni yönetim ve genel kurul kararı ile onaylanmıştır. Bu durumda Nedim Türkmen'i yaptığı açıklamalarından dolayı tüm Ordulular ve Türkiye spor kamuoyu önünde namusu ve şerefi üzerine yemin etmeye davet ediyorum. Bu konuda asıl açıklamayı Nedim Türkmen'in de içinde bulunduğu yönetimin ve eski Başkan Şükrü Bodur'a bırakıyorum ve kendisinin kamuoyunu aydınlatmasını rica ediyorum. Ayrıca Türkiye
Futbol Federasyonunda olan bu konuyu Türkiye Antrenörler Cemiyeti Başkanlığı ve TFF Hukuk Kurulu ile antrenörlerin kişilik haklarını koruyacağına çok inandığım TFF Başkanımız Mahmut Özgener'in de dikkatlerine sunuyorum"
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2009 Pazar 13:25:42
Güncelleme :26 Temmuz 2009 Pazar 13:39:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?