18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

İmar planları halka açıldı

Karabük’ün Safranbolu ilçesi Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, imar planları halka açtı. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aksoy, imarlarla ilgili insanların da fikirlerini soruyor.


Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, yapılan imar planında toplumsal mutabakatın sağlanması ve esnaf ve vatandaşların görüşlerinin planlara yansıtılabilmesi amacıyla sanayi esnafı ve vatandaşlarla kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Aksoy, çok sayıda sanayi esnafının katıldığı kahvaltıda yapılan çalışmalar konusunda vatandaşların da söz hakkı olduğunu çalışmalarda vatandaşların onaylamadığı hiç bir plan ve projenin yapılamayacağını ifade etti.

Belediye Meclisi’nin ortak kararla hazırladığı yeni imar planıyla ilgili sanayi esnafının da görüşlerini alan Başkan Aksoy, kahvaltının ardından duvara asılan imar plan haritası üzerinde bilgiler verdi. Aksoy, esnaf ve vatandaşlarda kendi pencerelerinden değerlendikleri projeyle ilgili fikirlerini ilettiler. İlçe halkının çok olumlu karşıladığı imar planına sanayi esnafı tam destek verdiğini açıkladı.

İha
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2009 Perşembe 09:16:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?