18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

İşadamından 509 çift spor ayakkabı

Karabük'te işadamı Sedat Namal tarafında il ve ilçelerdeki okullarda başarılı olan öğrencilere 509 çift spor ayakkabı hediye etti.


İşadamı tarafından alınan spor ayakkabıların dağıtımı için Karabük Endüstri Meslek Lisesinde program düzenlendi.
Programa Karabük Valisi Nurullah Çakır, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Beşler, İşadamı Sedat Namal ve okulların Müdürleri katıldı.


Törende bir konuşma yapan Vali Nurullah Çakır, işadamı Sedat Namal'a teşekkür ederek, "Daha önceden de Polisgücü sporcularına imkanlar çerçevesinde katkıda bulunmuşlardı. Bu katkıların diğer işadamları tarafından da devam etmesini istiyorum. Bizim gücümüzün yettiği kadar bizler de okullarımızdaki öğrencilerimize katkı sağlıyoruz. Bazen gücümüzün yetmediği yerde ise kentimizdeki iş adamlarımız çeşitli yardımlarda bulunuyor" dedi.


Vali Nurullah Çakır, konuşmasının ardından İşadamı Sedat Namal'a sporculara ve öğrencilere verdiği katkıdan dolayı teşekkür belgesi verdi.


İşadamı Sedat Namal ise konuşmasında bu yardımları ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlar olarak görmediğini belirterek, "Bu yardımı öğrencilerimize bir hediye olarak da düşünmek istemiyorum. Sadece Karabük'te ticaret yapan Karabük'te cemiyet hayatında olan ve Karabük'ten kazandıklarını Karabük'e borclu olarak iade etmek isteyen bir işadamı olarak bu öğrencilerimizin hakkı olduğuna inanıyorum. Bu yapılan yardımların bu çerçeve içersinde kabul edilmesini istiyorum. Çünkü biz doğduğumuzda servetle malla, mülkle doğmadık. Bunlar bizim değildir, bunlar yaşadığımız toplumdaki insanların ve toplumun ortak malıdır. Bu düşünce ile her zaman hareket eden bir insanım. İnşallah bundan sonra da üzerimize düşen her hangi bir görevde her zaman bu hizmet anlayışı değil Karabük'ün emrinde olduğumuzu belirtmek isterim" diye ifade etti.
Konuşmaların ardından 509 çift spor ayakkabı törene katılan okul müdürlerine, öğrencilere verilmek üzere teslim edildi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 11:03:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal IP: 78.169.196.xxx Tarih : 11.03.2009 23:16:08

allah bol kazanç versın  keske bır yerlere  getırseleri de  daha cok karabüke hızmet edebılse idi