18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

İşkembecide kanlı gece

Karabük’te bir işkembe dükkanında içtikleri çorbanın parasını vermeyerek işyeri sahibine saldıran 4 kişiden 2’si iş yeri sahibi tarafından yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Karabük’ün Demir Çelik kavşağında bulunan işkembe salonunda saat 22.10 sıralarında yemek yiyen ve alkollü oldukları tespit edilen M.Ç, S.Ç, D.G ve E.A isimli şahıslar önce yedikleri yemek ve çorbanın parasını vermeyip ardından işyeri sahibi İbrahim Güven’e bıçakla saldırdı. İşyeri sahibi İbrahim Güven bu sırada üzerinde bulunan ruhsatlı silahı çekerek rasgele ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan mermiler 2 kişinin ayağına isabet ederek yaralandı. Yaralanan şahıslardan E.A (Engin Alamaz) kanlar içinden olay yerinden kaçarken, diğer yaralı S.Ç (Semih Çimen) ise acilen vatandaşlar tarafından Karabük Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Olay yerinden kaçarak bir başka dönercinin önünde yere yığılan E.A ise kendisini görüntüleyen kameralara tehditler ve küfürler savurdu. Kanlar içinde yerde kıvrılan E.A polislere götürün beni diye yalvardı. Ambulans gecikince yaralı genç polis otosu ile Karabük Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bu arada olay yerinde 5 adet boş mermi kovanı bulunurken, Karabük Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yaralı gençlerin yakınları ve arkadaşları olay yerine gelerek arbede çıkarmaya çalışırken, polis ekipleri şahısları güçlükle otoya bindirerek gözaltına aldılar. Görgü tanıklarından Mehmet Tünay ise, 4 kişinin her gece buraya gelerek çorba içip para vermediklerini bu akşamda gelerek işyeri sahibi İbrahim Güven’e bıçakla saldırdıkları ve daha sonra Güven’in kendisini korumak için silahına sarılıp ateş ettiğini" söyledi.

Olayla ilgili olarak işyeri sahibi İ.G ve 4 kişi gözaltına alınırken, Karabük Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2005 Perşembe 01:00:36
Güncelleme :15 Temmuz 2005 Cuma 15:18:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?