18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

İsmail kayıplara karıştı

Karabük'ten kiraladığı araçla 15 Mart tarihinde kaybolan İsmail Karakaş'tan (31) 7 gündür haber alınamıyor.

KARDEMİR A.Ş. Fabrikalarında işçi olarak çalışan İsmail Karakaş, 7 gün önce Safranbolu ilçesinde kiraladığı 34 AUY 13 plakalı otomobil ile ortadan kaybolmuştu.

Ailesi oğullarından haber alamayınca ilk olarak otomobilin kiralandığı firmaya giderek araçta bulunan GPS sinyalinin kesildiği bölge tespit edilmişti.

Durumun Karabük İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) ve İl Jandarma Komutanlığı'na bilgi verilmesi üzerine bölgede yapılana aramalarda ilk olarak otomobile ait parçalar ve İsmail Karakaş’a ait mont, cep telefonu ve kimliği bulunmuştu. Otomobilin Filyos çayında olduğu tespit edilmesi Zonguldak Deniz Polisi dalgıçları su altına otomobilin ulaşırken, otomobilin içinde kimsenin olmadığını tespit etti.

Yaklaşık 300 metre yükseklikten Filyos çayına düşen otomobil çekici yardımı ile çıkarıldıktan sonra jandarma ekiplerince yapılan inceleme sonucunda, vitesin boşta olduğu ve otomobil içinde ise İsmail Karakaş’a kan veya başka bir bulguya rastlanmadı. Jandarma ekipleri olayın intihar süsü verilip verilmediği yönünde çalışma yaparken, Karakaş’ın banka ve kredi borçlarının olduğunu belirledi.

Öte yandan AFAD ekipleri ile otomobilin çaya uçtuğu bölge ile Yenice ilçesine bağlı Kayadibi köyünde bulunan HES arasında aralıklarla arama yapıyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2012 Çarşamba 17:56:55
Güncelleme :22 Mart 2012 Perşembe 16:58:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?