18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

İşte yeni yol güzergahları

KARABÜK BELEDİYESİ YENİ YOL GÜZERGAHLARINI AÇIKLADI

Karabük'ün trafiğini hafifletmesi planlanan battı çıktı kavşak projesinin bu gece start alacağını söyleyen Belediye Başkanı Rafet Vergili, projenin 180 günde tamamlanacağını söyledi.

Battı çıktı kavşak projesi kapsamında Karabük Belediyesi tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı. Belediye Trafik ve Sağlık Müdürü Sedat Köse, güzergahları gösteren harita üzerinde bilgilendirme yaparken, vatandaşların mağdur olmamaları için tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Belediye Başkanı Rafet Vergili ise, projenin 180 gün içinde biteceğini belirterek, tüm Karabük'e hayırlı olması temennisinde bulundu.

180 günde bitirilmesi hedeflenen batı çıktı kavşak projesi kapsamında ağırlıklı olarak trafik yükünü Ömer Lütfi Özaytaç Caddesi ve PTT Caddesi çekeceğini belirten Köse, "Beşbinevler ve Safranbolu istikametinden gelecek araçlar anıt çevresi, Ömer Lütfi Özaytaç caddesi ve PTT caddesini kullanarak merkeze ulaşacak. Bu gece 24.00'de start alacak çalışmalar dolayısıyla balık pazarındaki tüm duraklar kaldırılıyor. Vatandaşların özellikle sürücülerin zorluk çekmemesi için bilgilendirici tabelalar asılacak. Kemal Güneş Caddesi ise sadece Denizbank önüne kadar trafiğe açık olacak. Buradan araçlar sağa dönerek Menderes Caddesi ve diğer güzergahı takip ederek hedefe ulaşacak.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2011 Cuma 17:56:05
Güncelleme :30 Mart 2011 Çarşamba 18:34:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?