18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

İtfaiyeciler Balkan 3.'cüsü oldu

Türkiye İtfaiye Milli Takımı yöneticisi ve Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürü Rauf Üngören, Romanya'da yapılan 4. Balkan İtfaiye Sporları müsabakalarında 3.'lük elde ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

13-17 Ekim 2007 tarihleri arasında Romanya'nın Sibıu şehrinde düzenlenen 4. Balkan İtfaiye Sporları müsabakalarında Türkiye milli takımının 3.'lük aldığını söyleyen Türkiye İtfaiye Milli Takımı yöneticisi Rauf Üngören, "Mersin, Adana, Antalya, Kocaeli ve İstanbul itfaiyelerinde görevli spor akademisi mezunu 12 kişilik sporcu kafilesi ile merdivenli kule tırmanma, motopomp ile su verme, yangın söndürme, binaya tırmanma ve kısa sürede hortum ekleme branşlarında mücadele ederek Türk İtfaiye Sporları Milli takımı olarak 7 ülke arasında 3.'lük elde ettik" dedi.
Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Arnavutluk, Sırbistan, Makedonya ve Türkiye'nin katıldığı yarışmalarda dereceye girmenin mutluluğunu yaşadıklarını da kaydeden Üngören, önümüzdeki yıllarda birinciliği elde etmek için çalışacaklarını söyledi.

Romanya'da yapılan 4. Balkan İtfaiye sporları müsabakalarında Bulgaristan 1., Romanya ise 2. oldu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2007 Perşembe 13:14:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?