23
Mayıs
2024
Perşembe
KARABÜK

K.Karabükspor Giresunspor'a bileniyor

KARDEMİR KARABÜKSPOR, GİRESUNSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Bank Asya 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor maçının hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz hafta sonu Samsunspor karşısında alınan 3 puanın keyfi ile lider konumunda olan Kırmızı-maviler, Yaşar Kaptan Çebi spor sahasındaki hazırlıklarını neşe içersinde başladı.

İdman öncesi açıklamalarda bulunan takım kaptanı Bülent Bal, "Samsun maçı ikinci yarı için bizim için çok önemliydi. Kazanmak istiyorduk. Hak ederek kazandık. Biz her maçımızı kazanma arzusu ile oynuyoruz. Önümüzde zorlu bir deplasman var. Giresun maçı bizim için zorlu geçecektir ama biz istediğimizi alan ve hedefe giden takım olmak istiyoruz. Lig her hafta daha da zorlaşacak. Bunun için gerekli önemlerimizi alarak daha çok çalışıyoruz. Sonuçlar geldikçe moral motivasyon artıyor ve hedefe daha iyi

kenetleniyoruz. Bize ne yaptığını bilen bir takımız. Buralara gelmek öyle kolay değil. Rakiplerimizin puan kaybetmesi bize artı avantaj olabilir. Ama biz bunu kredi olarak değerlendirip kötü oynama gibi bir lüksümüz yoktur. Biz sadece rakiplerimizin puan kaybetmesini sadece avantaj olarak görüyoruz. Biz puan kazanıp arayı açarak hedef ulaşmak istiyoruz" dedi.

Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise, takımda Burak Akdiş'in tedavisinin devam ediğini, kaleci Bülent Ataman'ın ise sakatlığının yeniden nüksettiğini ve dinlendirmeye aldıklarını söyleyerek, "Karabükspor olarak herkes tarafından hedefimiz biliniyor artık. Şu an lideriz ve tabiki ikinci yarıya iyi başladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Her takımın kendine göre hedefi var. Giresunspor takımı bu grubun en iyi takımlarından bir tanesi. Kesinlikle iyi bir kadroların olduğunu biliyoruz. İşimiz kolay

değil. Karabükspor olarak bizim hedefimiz var. Hedef ulaşmak için zorlukları aşmak gerekir. Bizde bu bilinç içinde çalışıyoruz. Çok zorlu bir müsabaka olacak ve inşallah galip gelmek istiyoruz" dedi.

İldiz ayrıca, bu hafta takipçilerin puan kaybetmesini de değerlendirerek, "Ekip olarak biz kendi işimize bakıyoruz. Hep kendi maçlarımıza konsantre oluyoruz.. Şuan önde olan biziz. Biz kazandığımız ve kayıp vermediğimiz sürece sorun yok. Bu grupta her şey olabilir. Çok zorlu bir grup ve her takım mağlubiyet alabilir" diye ifade etti.

Daha Yücel İldiz, futbolcularla saha ortasında kısa bir konuşma yaptıktan sonra düz koşu ile başlayan idman istasyon çalışması ile devam etti.

KARDEMİR KARABÜKSPOR, GİRESUNSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
KARDEMİR KARABÜKSPOR, GİRESUNSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 19:29:03
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 20:05:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?