18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

K.Karabükspor'da çifte bayram

BANK ASYA 1. LİG

Kocaelispor deplasmanından 5-1'lik skorla dönen üst üste beşinci galibiyetini alan Kardemir Karabükspor'da çifte bayram yaşanıyor.

Bank Asya 1. Lig'in flaş takımlarından olan ve oynadığı son 5 maçta rakip ağlara 20 gol atarak kalesinde sadece 2 gol gören Kardemir Karabükspor'da teknik direktör Yücel İldiz, zirveye oynayan bir takım olduklarını söyledi.

Hafta sonu deplasmanda oynadıklarını Kocaelispor maçının mutlak kazanmak istedikleri bir karşılaşma olduğunu bunu da başardıklarını kaydeden Yücel İldiz, "Bu tür maçların konsantresi çok zor oluyor. Çünkü Kocaelispor ligin dibinde, biz ise zirveye oynuyoruz. Bu anlamda Kocaeli karşısında ilk yarı istediğimiz oyunu oynayamadık. Bunun üstüne birde gol yiyince biraz bocaladık. Ancak ilk yarının son 15 dakikasında maç sonuna kadar normal oyunumuza döndük. Normal oyunumuza dönünce de golleri peş peşe bulduk. Kocaelispor deplasmanında 5-1'lik bir skorla yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde kendi sahamızda oynayacağımız Hacettepespor maçına kenetlendik. Ligin ilk yarısının bitmesine 3 maç kaldı. Bu maçları da en iyi şekilde geçerek devreyi kapatmak istiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2009 Pazartesi 12:10:05
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 12:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?