18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARABÜK

Kaçak kömüre geçiş yok

Hava kirliliğinin üst düzeyde olduğu Karabük'te, İl Mahalli Çevre Kurulu kararınca il merkezine açıktan kömür girişine izin verilmiyor. 

Dün gece Karabük'e torbasız ve irsaliyesiz kömür sokmaya çalışan 3 kamyon Karabük İl Jandarma ekipleri ve trafik timleri tarafından yakalandı. Karabük- Zonguldak karayolu üzerinde yakalanan kömürlerden H.G. yönetimindeki 78 SE 715 plakalı kamyonda bulunan 27 ton torbalanmamış kömür İl Mahalli Çevre Kurulu (İMÇK) kararına muhalefetten, Ş.B. yönetimindeki 67 DC 341 plakalı kamyonda ele geçirilen 31 ton kömüre ise vergi usul kanunu ve İMÇK kararına muhalefetten (irsaliyesiz ve torbasız), A.A. yönetimindeki 67 AZ 706 plakalı kamyonda ise 11 ton kömüre yine vergi usul kanunu ve İMÇK kararına muhalefetten ceza kesildi.
Jandarma ekipleri ve trafik timleri, Karabük'e kaçak ve torbalanmamış kömür girişlerini engellemek için 24 saat görev yapıyor.

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 13:31:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet özyurttaş IP: 88.224.64.xxx Tarih : 29.03.2008 12:12:09

hava kirliligi diyosunuz hep arkadaşım torbayla hava kırlılıgının ne alakası var bana bır anlatın ya böyle saçma sapan bır olay olamaz arkadaşım vatan daş irsalıyesını kesıyor ve faturasını alıyorsa kaçak dıye bır olay olamazçünkü resmi dir varsa kaçak kömür eyvallah yapın görevınızı ama vergısını bu devlete veren vatandaşlada ugraşmayın canım ya standart dışı bır kömür varsa onada eyvallah yapın görevınızı saygılarımızla torba falan faso fıso zengın zengın olsun